Filter
MBA
Republica Macedonia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Administrarea afacerilor în Macedonia 2020

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Macedonia 's abundenta mare de atracții naturale și culturale face o destinație atractivă de vizitatori. Skopje este țara 's centrul politic, cultural, economic și academic și are mai multe universități.

Programe MBA de Top în Administrarea afacerilor în Macedonia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Republica Macedonia

Studii
Locație
Republica Macedonia
Tip de studiu
Ritm
South East European University

Programul SEE Universitatea, MBA, este conceput ca o elită de MBA program care este conceput pentru persoanele cu experiență în regiune, căutând o mai bună calificare și ... [+]

Programul SEE Universitatea, MBA, este conceput ca o elită de MBA program care este conceput pentru persoanele cu experiență în regiune, căutând o mai bună calificare și o mai bună carieră. Un student tipic în programul de MBA ar trebui să aibă suficientă experiență și calificare de licență solidă în domeniul de administrare a afacerilor sau economie. Deoarece programul este orientat în principal către studenții din străinătate și din țară, programul va fi predat în întregime în limba engleză.

De fapt, principalele componente ale programului de MBA vor fi: Competențe de bază: Elevii vor dobândi cunoștințe care le va face în locurile lor de muncă competente (analiza cantitativă, foi de calcul, modelare, management financiar, management strategic, management de proiect, de gestionare a operațiunilor, informații sistem de management etc.). învățare experiențială: lui Capstone sau teza de master, concursuri de studiu, excursii pe teren etc.).... [-]

Republica Macedonia Skopje Tetovo
Septembrie 2020
Engleză,Macedonean,Albanez
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză