MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020 în Statele Unite ale Shah Alam în Malaezia

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Orașul Selangor este renumit pentru o populație bun de studenți care sunt în căutarea postuniversitar și diplome de doctorat în științe umaniste și arte. UNISEL Universiti Selangor este una dintre cele mai bune universități din Malaezia.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Shah Alam în Malaezia 2020

2 Rezultate din Administrarea afacerilor, Shah Alam Filter

Master of Business Administration (MBA)

Sunway University
MBA
Ian 2020
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
Part time
<
6 săptămâni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Livrat de Victoria Graduate School of Business (VGSB), MBA acoperă o gamă largă de discipline de afaceri și de management pentru a vă pregăti pentru pozițiile C-Suite. Taiați- ...

Citeste mai mult

Strathclyde mba în malaezia

CDC Management Institute
MBA Part Time
Ian 2020
<
Part time
<
2 ani
Engleză
Campus

MBA Strathclyde în Malaezia, administrat de Management Development CDC (M) Sdn Bhd are un stil flexibil de livrare care încorporează fracțiune de normă și elemente de învățare ...

Citeste mai mult