MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale Middlesbrough în Marea Britanie

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Middlesbrough este un oraș mare in nord-estul Angliei. A fost numit un oraș universitar, datorită populației mari studenților și are mai multe universități, colegii și alte centre de învățământ superior.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Middlesbrough în Marea Britanie 2020/2021

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Middlesbrough Filter

MBA - Master of Business Administration

Teesside University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Într-un climat economic provocator și complex, există o cerere din ce în ce mai mare de lideri de afaceri reflectorizanți, antreprenoriale și responsabili, cu abilitățile, înț ...

Citeste mai mult