MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale Gloucester în Marea Britanie

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Gloucester este acasa, la una din cele patru campusuri ale Universității din Gloucestershire. Facultatea de Stiinte Aplicate se află acolo din 2002. Caracteristic pentru Anglia, Gloucester este cunoscut pentru multe biserici și o catedrală construită de episcopul John Hooper.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Gloucester în Marea Britanie 2020/2021

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Gloucester Filter

Administrarea de MBA Business

University of Gloucestershire
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Module Management de proiect Management Strategic

Citeste mai mult