MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Administrarea afacerilor în Maroc 2020/2021

Elevii de multe ori e de mirare dacă decizia lor de a ieși din lume corporative și va demara pe un MBA scump a fost înțelept. Până de curând, cea mai grea parte a unui MBA a fost obtinerea acceptată de către o scoala de afaceri de top. Avand un MBA a fost echivalentul a între două-și-o jumătate și patru ani de experiență în plus de rating. Este în momente ca acestea că vă dați seama că adevărata valoare a unui MBA.

Maroc, oficial Regatul Maroc. este cel mai de vest a țărilor din Africa de Nord. Ea are coastelor atlantice și mediteraneene, precum și un interior munte accidentat. Cele mai importante resurse ale economiei marocane sunt agricultura, fosfați, turism și textile.

Programe MBA de Top în Administrarea afacerilor în Maroc 2020/2021

3 Rezultate din Administrarea afacerilor, Maroc Filter

Programul MBA

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)
MBA
<
Frecvență redusă
<
18 luni
Engleză
Campus

MBA este o calificare recunoscută și respectată la nivel internațional pentru manageri. Solicitanții provin din sectorul public și din cel privat. Programul de predare este de ...

Citeste mai mult

Master of Business Administration (MBA)

Al Akhawayn University (in Ifrane)
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Programul Master of Business Administration (MBA) oferă un nivel înalt de înaltă calitate pentru studenții care aspiră să devină manageri de succes și lideri în economia globa ...

Citeste mai mult

ESSEC Global MBA

ESSEC Business School
MBA 1-an
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Deschideți ușile către industria dorită cu ESSEC Global MBA, un program full-time de 12 luni livrat în Franța și Singapore.

Citeste mai mult