Filter
MBA
Ţările de Jos Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Olanda 2019/2020

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Chiar dacă mi participa la cursuri la distanta de învățare on-line, mai multe universități țineți începere de la mai multe locații. Ai putea opri chiar a lua cursuri de mai multe săptămâni, pe parcursul anului, fără a se retrage și fără a arunca împrumuturi de student în rambursare. Acesta este un argument puternic multi oameni uita la la înscrierea la distanță cursuri de invatare.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Olanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Administrarea afacerilor, Ţările de Jos, De învăţare la distanţă

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Maastricht School of Management

MSM Online MBA vă oferă aceeași educație de management de înaltă calitate ca și programele noastre de campus MBA; singurele diferențe sunt în livrarea sa și flexibilitate ... [+]

Programul MSM Online MBA a fost clasat pe locul 4 cel mai bun Online MBA din lume, și cel mai bun Online MBA din Olanda de către CEO Magazine.

Acreditare MSM Online MBA este acreditat de AMBA, ACBSP, IACBE și NVAO. Maastricht School of Management este acreditată instituțional de către ATHEA.

Programul online de 100% al programului vă va economisi timp și bani pentru a călători în străinătate. Acest lucru nu înseamnă că studiați în mod izolat. Prin intermediul forumului de discuții interactive, puteți rămâne în legătură cu colegii și profesorii dvs. pentru a împărtăși experiențe, a pune întrebări, a discuta despre cazuri reale de afaceri și a iniția dezbateri. De asemenea, puteți alege opțiunea amestecată urmând cursurile de specializare din campus din Maastricht în iunie / iulie.... [-]

Ţările de Jos Maastricht
Noiembrie 2019
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Webster University

Programul de masterat de administrare a afacerilor Webster University este conceput pentru oameni ca tine pe o cale rapidă spre succes. Este răspunsul perfect pentru prof ... [+]

MBA Business Administration

Fiecare generație de studenți de afaceri se confruntă cu noi provocări de obstacole. De aceea, programul Master of Business Administration (MBA) al Webster atrage oameni dintr-o varietate de industrii și culturi, valorificând această diversitate în oportunități educaționale unice.

Programul oferă instruire pentru studenții interesați să înțeleagă natura de lucru a afacerii într-un mediu concurențial. Cursurile din programul MBA integrează informații și teorii din diverse discipline, inclusiv contabilitate, economie, finanțe, marketing, operațiuni de producție și management strategic. Obiectivul acestui program este de a dezvolta studenții în manageri de afaceri cu educație largă, care înțeleg natura afacerii în ansamblu, cu instrumentele și tehnicile aplicabile unei largi varietăți de situații de afaceri.... [-]

Ţările de Jos Leiden
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză