Filter
MBA
Republica Cehă Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Administrarea afacerilor în Republica Cehă 2020

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și specializări interesante.

Programe MBA de Top în Administrarea afacerilor în Republica Cehă 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Republica Cehă

Czech College

... [+]

În mod clar răspunsul la această întrebare va varia foarte mult de la o companie la alta, dar nu există nici o îndoială că marșul de tehnologie va avea un anumit impact aproape continuu, pe o afacere.

Există atât de factori interni și factori externi mai puțin controlabile, care vor trebui să fie luate în considerare în creșterea unei afaceri.

Există mai multe teorii care abundă în cauză cu managementul și diferitele modele dezvoltate de aceste teorii. Care sunt diferitele teorii? Acest model interoghează diferitele teorii și ajută studenții în evaluarea propriului lor stil. Pana la sfarsitul modulului elevii vor fi în măsură să evalueze propriul model preferat și să înțeleagă modul în care acestea se pot aplica acel model pentru mediul lor de lucru.... [-]

Republica Cehă Praga
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză