Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020 în Statele Unite ale Karlskrona în Suedia

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.Suedia (Sverige) este cea mai mare din țările nordice, cu o populație de aproximativ 9,5 milioane. Se învecinează cu Norvegia și Finland… Citeste mai mult

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

Suedia (Sverige) este cea mai mare din țările nordice, cu o populație de aproximativ 9,5 milioane. Se învecinează cu Norvegia și Finlanda și este conectat la Danemarca prin podul de Öresund (Öresundsbron). Suedia are o tradiție puternică de a fi o țară deschisă, dar discret.

Orașul Karlskrona este acasa, la baza navala din Suedia. Acesta este situat în județul Blekinge. Karlskrona are peste 30.000 de locuitori. Acesta este acasa, la Institutul de Tehnologie Blekinge.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Karlskrona în Suedia 2020

Citește mai puţin
Blekinge Institute of Technology
Karlskrona, Suedia

Oferă-ți cariera de inginer mai multe căi viitoare, cu competență în subiecte precum strategie, finanțe și leadership. Studiezi cu jumătate de normă și de acasă.

Oferă-ți cariera de inginer mai multe căi viitoare, cu competență în subiecte precum strategie, finanțe și leadership. Studiezi cu jumătate de normă și de acasă. -
MBA
Online şi campus combinate
Part time
2 ani
Engleză
31 Aug 2020
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here