Filter
MBA
Swaziland

Găsește Programe MBA în Administrarea afacerilor în Swaziland 2020

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

Swaziland este acasa, la un număr de universități și colegii. Există o gamă largă de programe disponibile pentru cei care intră învățământul superior, cu unele dintre aceste școli axat în principal pe domenii cum ar fi asistenta medicala si educatie.

Programe MBA de Top în Administrarea afacerilor în Swaziland 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Swaziland

Studii
Locație
Swaziland
Tip de studiu
Ritm
Esami Business School

Programul MBA de seară este conceput special pentru managerii din sectorul public, ONG și sectorul privat. Acești directori vor avea responsabilități cu normă întreagă și ... [+]

Structura

Programul MBA de seară este conceput special pentru managerii din sectorul public, ONG și sectorul privat. Acești directori vor avea responsabilități cu normă întreagă și nu își pot permite să participe la o formare avansată a managementului cu normă întreagă. Cursul este conceput pentru a găzdui un mix de profesioniști cu diverse medii, care gestionează entități de afaceri, precum și funcționari publici, membri ai parlamentului și antreprenori etc.

Clasele se desfășoară între orele 17:00 și 22:00, timp de două până la trei săptămâni, în fiecare două luni și jumătate până la trei luni, pentru o perioadă de doi ani.

Locurile de program... [-]
Swaziland Mbabane
Februarie 2020
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză