MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale Orașul Chiayi în Taiwan

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Taiwan (tradițională chineză: 台湾 sau 台湾, chineză simplificată: 台湾 tai WAN) este o națiune care este acasa, la mai mult de 23 de milioane de oameni si este unul dintre locurile cele mai dens populate din lume. Cea mai prestigioasa universitate este Universitatea Națională din Taiwan.

Chia Yi este un oras legendar, cu numeroase universități excelente pe care elevii echipamentul Taiwan cu cunoștințe și abilități. Unele dintre universități în acest oraș se numără, Tatung Institutul de Comerț și Tehnologie, Universitatea Nanhua, și Chung Cheng Universitatea Națională.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Orașul Chiayi în Taiwan 2020/2021

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Orașul Chiayi Filter

Departamentul de MBA de Management Science

南华大学
MBA
<
Normă întreagă
Engleză
Chinez
Campus

Departamentul de afaceri al programului de master de Management Science este pozitionat ca MBA, Departamentul de obiective educaționale „cu servicii de comunicare pentru a înc ...

Citeste mai mult