Filter
MBA
Thailanda Rangsit Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2019 in Pathumthani în Thailanda

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Thailanda, oficial Regatul Thailanda, cunoscut anterior ca Siam, este o țară situată în centrul peninsulei Indochina din Asia de Sud-Est. Plaje și insule Thailanda 's atrag milioane de vizitatori în fiecare an, de pe tot globul. Oricine cu un grad de patru ani pot obține locuri de muncă ca un profesor de limba engleză în Thailanda.

Pathumthani este printre orașele fondatoare academice care au transformat economia Thailandei de educație excepțională care aceste instituții oferă studenților. Orasul are peste 20 de instituții de învățământ superior, cu peste 100.000 de studenți care frecventează aceste instituții.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor in Pathumthani în Thailanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Rangsit

Studii
Locație
Thailanda
Rangsit
Tip de studiu
Ritm
Asian Institute of Technology - School of Management

Curriculum-ul MBA este un program cuprinzător conceput pentru a oferi abilități conceptuale, analitice și personale pentru a ajuta la pregătirea participanților să fie ma ... [+]

Prezentare generală

AIT Școala de Management oferind top MBA în Thailanda. Curriculumul MBA este un program cuprinzător menit să ofere abilități conceptuale, analitice și personale pentru a ajuta participanții să fie pregătiți pentru a fi manageri eficienți într-un mediu de afaceri internațional. Este interdisciplinar, combinând elemente din inginerie, economie, psihologie socială și management.

Programul nostru MBA încurajează învățarea participativă și folosește o varietate de metodologii interactive de învățare astfel încât elevii să poată învăța ultimele concepte, tehnici și instrumente de management și, mai important, să dezvolte abilitățile și atitudinea de a asculta și înțelege alții, gândirea holistică, luarea deciziilor, comunicarea și negocierea.... [-]

Thailanda Rangsit
Contactează şcoala
Engleză
La zi
22 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză