MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Turcia 2019

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Turcia 2019

3 Rezultate din Administrarea afacerilor, Turcia, De învăţare la distanţă Filter

MB Turcă

İstanbul Bilgi Üniversitesi
Online La zi Part time 18 luni Contactează şcoala Turcia Turkey Online + 1 mai mult

aveți nevoie de locul de muncă, loc pentru a obține informații pentru a vă construi și nu trebuie să participe la un program de absolvent de timp limitat. Organizațiile nu contează în cazul în care, în puterea programului de informare Învățământ la distanță MBA în lume la începutul anilor 2000 este o alternativă bună, timp de 15 ani pentru cei care doresc sa se dezvolte ... mai ales dacă locuiți în afara orașului Istanbul, programul de călătorie intens pe care sau încearcă chiar acest program pentru rezidenti se lupta pentru a adera la orare din Istanbul acesta a fost dezvoltat.

E-mba / master de învățare la distanță administrarea afacerilor

Izmir University of Economics
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Turcia Izmir

Master of Business Administration Învățământ la distanță (e-MBA) este un program special desemnat pentru cei care doresc să se integreze în continuare educația în viața lor profesională și personală, în timp ce mențin echilibrul între viața profesională și de familie în același timp.

Master of Business Administration

Bahcesehir University
Campus Online La zi 3 - 4 semestre Septembrie 2019 Turcia Istanbul + 1 mai mult

Master of Business Administration program își propune să ofere studenților cele mai recente informații în administrarea afacerilor și management și să reînnoiască cunoștințele existente, care conțin toate funcțiile de administrare a afacerilor.