MBASTUDIES.RO

Vezi toate Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă in Phoenix Statele Unite ale Americii 2019

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Starea de Arizona are de 55 de instituții de învățământ superior publice și private.Unele dintre numele de renume sunt la Universitatea Argosy, Universitatea DeVry și la Universitatea din Arizona

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă in Phoenix în Statele Unite ale Americii 2019

3 Rezultate din Administrarea afacerilor, Phoenix, De învăţare la distanţă Filter

Master of Business Administration/Health Care Management

University of Phoenix Online
Online La zi Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix + 1 mai mult

Master of Business Administration / Health Care Management Programul este conceput pentru a spori abilitățile de management studenții trebuie să funcționeze eficient într-o organizație de îngrijire a sănătății

Master of Business Administration

University of Phoenix Online
Online La zi 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix

Master of Business Administration program este conceput pentru a îmbunătăți abilitățile de management studenții trebuie să funcționeze eficient într-o organizație. Elevii își vor crea și apăra soluțiile la problemele de gestionare a crizelor, oportunități profitabile de creștere și schimbare de leadership.

Master de administrare a afacerilor și de masterat în științe de conducere

Grand Canyon University
Campus Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Sprijiniți-vă călătoria spre leadershipul afacerilor cu abilități avansate în operațiuni și management funcțional. Master of Business Administration Master of Business Administration (MBA) și Master of Science în Leadership (MSL), vă oferă posibilitatea de a combina principiile de finanțe, economie și marketing cu valorile de conducere slujitor.