MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale Magnolie în Statele Unite ale Americii

Un masterat în administrarea afacerilor, cunoscut și ca MBA, este o diplomă postuniversitară oferită celor care au finalizat un program de studii axat pe managementul afacerilor. Câteva dintre temele de studiu sunt: finanțe, contabilitate, resurse umane si alte subiecte legate de afaceri.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Magnolia este în reședințele de județ din Columbia, fondat în 1853. Mongolia este cunoscut pentru Universități de prestigiu din care oferă grad profesional la nivel de afaceri, guvernare, IT, educație, drept, educație etc evenimente culturale anuale, muzee, facilități de transport in centrul orasului si frumusetea naturala face Mongolia un loc plin de viață și sănătos pentru a obține de învățământ superior.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Magnolie în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Magnolie Filter

Master of Business Administration

Southern Arkansas University
MBA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

MBA este oferit de Rankin College of Business la UAS și este pe deplin acreditat de către AACSB, International, organismul de acreditare premier pentru colegii și școli de afa ...

Citeste mai mult