MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020 în Statele Unite ale Chico în Statele Unite ale Americii

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Chico, California, este un mix mare de cultură, comerț și învățământ superior pentru rezidenți și navetiștii care sunt peste 60.000 sale. Există trei colegii majore în Chico.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Chico în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Chico Filter

Mba

California State University, Chico - College of Business
MBA
<
La zi
Engleză
Campus

Programul CSU, Chico MBA salută cererile din partea studenților atât interne, cât și internaționale, care sunt motivați să învețe abilitățile și cunoștințele de care au nevoie ...

Citeste mai mult