MBASTUDIES.RO

Vezi tot Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Statele Unite ale San Francisco Statele Unite ale Americii 2019

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

San Francisco este lider centru financiar și cultural din California. Împreună cu un alt subiect contemporan instituției de învățământ superior din oraș este bine cunoscut pentru cursuri de științe medicale și biomedicale.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Statele Unite ale San Francisco în Statele Unite ale Americii 2019

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, San Francisco, De învăţare la distanţă Filter

Master of Business Administration (MBA)

Golden Gate University
Campus Online La zi Part time 6 - 8 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii San Francisco + 2 mai mult

Un grad integrat de MBA care pregătește elevii să conducă eficient în mediul de afaceri complex de astăzi.