MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale Chapel Hill în Statele Unite ale Americii

Un masterat în administrarea afacerilor, cunoscut și ca MBA, este o diplomă postuniversitară oferită celor care au finalizat un program de studii axat pe managementul afacerilor. Câteva dintre temele de studiu sunt: finanțe, contabilitate, resurse umane si alte subiecte legate de afaceri.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Orașul de Chapel Hill, Carolina de Nord are o populatie rezonabila de mai puțin de 60.000. Acesta este numit "Foodiest mic oraș din America" ​​pentru numeroasele sale locuri pentru a vă bucura preparate din bucătăria americană. Ea are o universitate de stat major.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Chapel Hill în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Chapel Hill Filter

Master of Business Administration (Carolina de Nord A

UNC System International Recruitment Consortium
MBA
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Bine ați venit la programul de MBA în Colegiul de Afaceri și Economie de la Carolina de Nord A

Citeste mai mult