MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale Gary în Statele Unite ale Americii

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Gary orasul a fost fondat în 1907 și se află în stare mai mare de Indiana. Renumit pentru conceperea faimosul Jackson Five, orașul este, de asemenea, bogat în industriile în special în producția de oțel. Acesta găzduiește o universitate de stat regional și colegiu, care sunt cunoscute pentru programele lor eficiente tehnologice și de afaceri de formare.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Gary în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Gary Filter

Mba rapida - maeștri de administrare a afacerilor

Indiana University Northwest School of Business and Economics
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
20 luni
Engleză
Campus

Programul de gradul IU de la Nord-Vest pregătește candidatul calificat pentru o carieră profesională în managementul afacerilor.

Citeste mai mult