Filter
MBA
Statele Unite ale Americii Texas Irving Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Irving Statele Unite ale Americii 2019

Elevii de multe ori e de mirare dacă decizia lor de a ieși din lume corporative și va demara pe un MBA scump a fost înțelept. Până de curând, cea mai grea parte a unui MBA a fost obtinerea acceptată de către o scoala de afaceri de top. Avand un MBA a fost echivalentul a între două-și-o jumătate și patru ani de experiență în plus de rating. Este în momente ca acestea că vă dați seama că adevărata valoare a unui MBA.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Orașul Irving pe locul ca fiind cel mai mare treisprezece în termeni de populație în stare mai mare de Texas. Dispunând de o populație sănătoasă de aproximativ 216000 de locuitori, orasul este bine planificate, cu un aeroport internațional în. Universitatea din Dallas are o casă aici și o serie de alte instituții finaliza sistemul de învățământ echilibrat de Irving.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Irving în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Administrarea afacerilor, Irving, De învăţare la distanţă

University of Dallas College of Business

MBA pentru profesioniști cu experiență este o pistă accelerată de 30 de ore de credit, concepută pentru cei cu mai mult de 6 ani de experiență profesională, managerială s ... [+]

MBA pentru profesioniștii cu experiență este o pistă accelerată de 30 de ore de credit, concepută pentru cei cu mai mult de 6 ani de experiență profesională, managerială sau executivă, care sunt pregătiți să se conecteze cu colegii și să-și construiască abilitățile tari și moi necesare pentru a deveni lideri adevărați în industria lor.

Realizați obiectivele ...

.

[-]
Statele Unite ale Americii Irving Dallas
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
15 - 18 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Dallas College of Business

Universitatea din Dallas a fost una dintre primele școli din Statele Unite ale Americii pentru a crea un program de MBA cu profesioniștii care lucrează în minte. MBA este ... [+]

MBA este o piesă de 39 de ore de credit care poate fi finalizată în doar cinci termeni. Din cauza naturii individuale a programului, elevii pot lua cursuri în ritmul lor propriu, astfel încât timpul real de finalizare va varia în funcție de student.

Un curriculum bine rotunjit ...

Programul nostru MBA cu o piesă de concentrare este conceput pentru a vă ajuta să învățați abilitățile tari și moi pentru a vă ajuta să gestionați o organizație în mediul de afaceri competitiv de astăzi.

Puteți alege între 12 concentrații sau personaliza programul dvs. cu opțiunea noastră Cross-Functional .

Curriculumul MBA este împărțit în trei domenii cheie:... [-]

Statele Unite ale Americii Dallas Irving
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză