MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Kansas Statele Unite ale Americii 2019

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Kansas în Statele Unite ale Americii 2019

3 Rezultate din Administrarea afacerilor, Kansas, De învăţare la distanţă Filter

Master of Business Administration

Fort Hays State University Graduate School
Campus Online La zi Part time 34 - 37 ore Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Wichita + 2 mai mult

Un test acceptabil GMAT sau alt examen de plasare a absolventului (GRE, LSAT, etc.) înainte de înscriere, 2 scrisori de recomandare, o declarație personală care indică motivele

Profesor de administrare a afacerilor

Kansas State University Global Campus
Online La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Manhattan USA Online

Master Professional of Business Administration (PMBA) pentru profesioniștii care lucrează oferă cei cu experiență de afaceri de pre-stabilită o oportunitate de a urmări o înaltă calitate, grad interactiv, MBA online, cu capacitatea de a face munca de curs în ritmul propriu și de a integra exemple din propria experiență profesională în cadrul fiecărei clase.

Master of Business Administration

University of Saint Mary Online
Online Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Leavenworth

Advance cariera ta cu un MBA accelerat, on-line. Alegeți dintre cele 6 concentrații în cerere, inclusiv Managementul general, Managementul sănătății, Managementul resurselor umane, Sănătatea organizațională și Leadership, Managementul marketingului / publicității și Finanțele. În doar 1 an, puteți obține gradul IACBE acreditat, online de MBA de la Universitatea din Saint Mary și a vă face obiectivele o realitate.