MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale Jackson în Statele Unite ale Americii

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Jackson, Wyoming este o casa de oras de aproximativ 10.000 de locuitori. În afară de aceasta, orașul este, de obicei, vizitat de milioane de turisti in fiecare an, datorat apropierii sale la diverse site-uri care includ o statiune de schi și Parcul Național. Orașul are câteva școli care deservesc aceasta și instituțiile de învățământ superior nu departe de la îndemâna.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Jackson în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Jackson Filter

Master în administrarea afacerilor (MBA)

Mississippi College
MBA
<
Normă întreagă
Engleză
Campus
Online

Anii Master in Business Administration on-line (MBA) gradul și tradițional, se concentreze curriculum pe site-ul pe furnizarea de un curriculum riguros, care poate ajuta pe el ...

Citeste mai mult