MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale Newark în Statele Unite ale Americii

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Newark este situat în New Jersey, SUA și este hub-ul de, transport aerian și feroviar facilități națiunii. Cele mai multe dintre unitățile de învățământ superior sunt situate în imediata vecinătate a districtului Universitatea Heights, care servește mai mult de 40.000 de studenti.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Newark în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Newark Filter

MBA

New Jersey Institute of Technology
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Online & Campus Combinate
Campus
Online

MBA este un program de creditare 48 axat pe satisfacerea provocărilor unui mediu de afaceri din ce în ce mai complex și din punct de vedere tehnologic. Acesta este oferit pent ...

Citeste mai mult