Filter
MBA
Statele Unite ale Americii North Carolina Raleigh Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2019/2020 în Statele Unite ale Raleigh în Statele Unite ale Americii

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Raleigh este situat în Carolina de Nord, SUA. Orasul este casa a numeroase facilități publice, comunitare și private (pentru profit) de învățământ superior. Împreună cu excelență academică instituții sunt cunoscute pentru evenimente sportive și de agrement.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Raleigh în Statele Unite ale Americii 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Raleigh

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
North Carolina
Raleigh
Tip de studiu
Ritm
Meredith College

... [+]

În plus, coaching-ul personal de la un Consultant de Leadership certificat vă poate ajuta să stabiliți obiectivele carierei și să vizualizați viitorul.

[-]
Statele Unite ale Americii Raleigh
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză