MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale Raleigh în Statele Unite ale Americii

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Raleigh este situat în Carolina de Nord, SUA. Orasul este casa a numeroase facilități publice, comunitare și private (pentru profit) de învățământ superior. Împreună cu excelență academică instituții sunt cunoscute pentru evenimente sportive și de agrement.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Raleigh în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Raleigh Filter

Meredith College
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

În plus, coaching-ul personal de la un Consultant de Leadership certificat vă poate ajuta să stabiliți obiectivele carierei și să vizualizați viitorul.

Citeste mai mult