MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale Sarasota în Statele Unite ale Americii

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Sarasota este situat în județul Sarasota, Florida, Statele Unite ale Americii. Sarasota este o destinație populară de golf. Împreună cu terenuri de golf de parcuri și facilități de agrement face un loc ideal pentru a trăi și de a studia din oraș.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Sarasota în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Sarasota Filter

Master of Business Administration

University of South Florida Sarasota–Manatee
MBA
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
22 luni
Engleză
Campus

Vă interesează avansarea carierei dvs. actuale? Căutați o schimbare de carieră care vă va aduce noi provocări și oportunități? Sau sperați să câștigați noi cunoștințe și abili ...

Citeste mai mult