Filter
MBA
Statele Unite ale Americii District of Columbia Seattle Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2019 în Statele Unite ale Seattle în Statele Unite ale Americii

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Cu o valoare estimata de 634,000 de locuitori ar fi de 2012, Seattle este cel mai mare oraș din regiunea Pacific Northwest a Americii de Nord și este una dintre cea mai rapidă creștere orașe din Statele Unite. Seattle este acasa, la Universitatea din Washington, precum și unitate de învățământ profesional și continuă, Universitatea din Washington Educational Outreach.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Seattle în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Seattle

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
District of Columbia
Seattle
Tip de studiu
Ritm
University of Washington Foster School of Business

La Universitatea din Washington Programul MBA va ofera curriculum adaptat, oportunitati de networking, reputaţie naţională şi serviciile de carieră trebuie să vă poziţia ... [+]

Ce face MBA UW distinctiv? Universitatea din Washington Programul MBA va ofera curriculum adaptat, oportunitati de networking, reputaţie naţională şi serviciile de carieră trebuie să vă poziţia pentru cariera de alegerea ta.

Full-time MBA Fapte

Clasament

SUA News & World Report rîndurile la Universitatea din Washington Business School în cel mai înalt nivel al şcolilor naţionale pentru plasare de locuri de muncă a absolvenţilor Full-time MBA la trei luni (# 6 din scoli de afaceri de 391). Rata de UW Business School's plasare 95,8% a fost mai mare decât # 1 şcoală de afaceri clasat în cele mai bune şcoli Absolvent 2007.

UW Business School's Programul MBA este clasat pe locul 11 ​​între şcolile publice şi 29 globală în SUA News & World Report - se deplasează până la 51 de ansamblu în anul 2000. UW MBA specialităţi de afaceri sunt clasificate după cum urmează: ... [-]

Statele Unite ale Americii Seattle San Francisco
Martie 2020
La zi
20 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză