MBASTUDIES.RO

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Texas Statele Unite ale Americii 2019

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Texas în Statele Unite ale Americii 2019

7 Rezultate din Administrarea afacerilor, Texas, De învăţare la distanţă Filter

Online MBA

Prairie View A&M University
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Prairie View

Online Master of Business Administration Programul se concentrează pe furnizarea de elevi cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a reuși în profit și întreprinderi non-profit. Studenții au acces la un program de MBA flexibil, de înaltă calitate, cu cursuri on-line, care le permite să continue să lucreze în timp ce urmăresc gradul lor. Cu o reputație pentru producerea de lideri de afaceri, College of Business oferă un organism de student divers, cu o experiență de educație de afaceri distinge prin atenție personală, munca în echipă, de formare de conducere și o înțelegere între întreprinderi și societate.

Mba pentru profesioniști cu experiență

University of Dallas College of Business
Campus Online La zi Part time 15 - 18 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Irving Dallas + 3 mai mult

MBA pentru profesioniști cu experiență este o pistă accelerată de 30 de ore de credit, concepută pentru cei cu mai mult de 6 ani de experiență profesională, managerială sau executivă, care sunt pregătiți să colaboreze cu colegii și să-și construiască abilitățile ...

Master of Business Administration (MBA)

University of Dallas College of Business
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Dallas Irving + 2 mai mult

Universitatea din Dallas a fost una dintre primele școli din Statele Unite ale Americii pentru a crea un program de MBA cu profesioniștii care lucrează în minte. MBA este o piesă de 39 de ore de credit care poate fi finalizată în doar cinci termeni.

Mba on-line

West Texas A&M University - College of Business
Online La zi 1 an Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Canyon

WT's College of Business are unul dintre cele mai bune programe de MBA online disponibile astăzi.

Mba

West Texas A&M University - College of Business
Campus Online La zi Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Canyon + 2 mai mult

Programul MBA de la West Texas A & M University oferă o varietate de opțiuni pentru studenții care doresc un grad profesional de afaceri de la o universitate acreditată la nivel regional.

Master of Business Administration

Our Lady of the Lake University Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii San Antonio

MBA on-line de la Doamna Doamnei de la Universitatea Lake oferă un curriculum riguros care încorporează atenția personală de la facultate noastre, instruire în aplicații practice de teorie de afaceri și strategie, precum și o abordare progresivă care anticipează nevoile actuale și viitoare. Acreditat de ACBSP, acest program online este destinat studenților care vor să-și îndeplinească în continuare obligațiile profesionale și personale. Alegeți dintre cele două specializări din Managementul și Managementul Sănătății.

MBA

Angelo State University College of Business
Campus Online La zi Part time 12 - 24 luni August 2019 Statele Unite ale Americii San Angelo + 2 mai mult

Master of Business Administration (MBA) program de gradul oferă un accent educațional pe lider, oferă o perspectivă largă de afaceri, și este conceput pentru a dezvolta și consolida abilitățile de afaceri și cunoștințe, care sunt valoroase pentru manageri, directori și administratori. Afacerile internaționale și etica în afaceri sunt integrate pe tot parcursul programului.