Filter
MBA
Statele Unite ale Americii Connecticut West Haven Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2019/2020 în Statele Unite ale West Haven în Statele Unite ale Americii

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Orașul West Haven se află în stare de Connecticut gazduieste o populatie de peste 55.000 de locuitori. Orasul este, de asemenea, renumit pentru a fi acasa de la Universitatea din New Haven alături de o mare varietate de școli.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale West Haven în Statele Unite ale Americii 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, West Haven

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Connecticut
West Haven
Tip de studiu
Ritm
University of New Haven

Programul MBA flexibil al Universității New Haven vă poate ajuta să construiți o bază de cunoștințe și să dezvoltați abilitățile necesare unui gânditor corporativ cu gând ... [+]

Masterate în Administrarea Afacerilor în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale West Haven în Statele Unite ale Americii.

Programul MBA flexibil al Universității New Haven vă poate ajuta să construiți o bază de cunoștințe și să dezvoltați abilitățile necesare unui gânditor corporativ cu gândire strategică și colaborativă pentru a vă ajuta să deveniți lider de afaceri în viitor.

Ajutând dezvoltarea viitoare a carierei

Programul Flexible MBA este disponibil pentru profesioniștii care lucrează atât în formate part-time cât și full-time. Elevii pot alege să lucreze în cursuri de zi, seară, weekend și online.

Programul nostru de MBA a fost complet reproiectat, cu accent pe analiza afacerilor și este așteptat să crească cu 10% până în 2026, adăugând aproape 800.000 de locuri de muncă de conducere și locuri de muncă cu impact ridicat.... [-]

Statele Unite ale Americii 300
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză