Filter
MBA
Ucraina Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Privește Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Ucraina 2019/2020

Având în vedere puterea de un MBA și ușile se deschide, rețeaua oferă și abilitățile de rezolvare a problemelor se învață, studenții de afaceri trebuie să se implice mai mult în educația lor și să facă un efort conștient pentru a înțelege ceea ce ei doresc să iasă din de gradul lor de MBA.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Ucraina este o opțiune la prețuri accesibile, dar de calitate. De asemenea, este una dintre cele mai frumoase țări din UE și are multe orașe frumoase și industriale.Există două grade conferite de universități din Ucraina: Bachelor 's de ieri (4 ani) și Master ' s Degree (anul 5-6-lea)

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă în Ucraina 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Ucraina, De învăţare la distanţă

Ukrainian-American Concordia University

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) este mandra sa-si ofere un program de MBA in sala de clasa, online si in combinatie, atat oferind: ... [+]

MBA online

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) este mandra sa-si ofere un program de MBA in sala de clasa, online si in combinatie, atat oferind:

Acces on-line la serverul de învățare și la resurseDisponibilitate din orice parte a lumii 24/7Forme eficiente și intensive de educație.

Programul nostru este axat pe curriculum tradiționale MBA și exemplifică un echilibru bun de cursuri calitative și cantitative. Cursurile sunt predate din perspectiva middle and senior management și dezvoltă abilitățile, cunoștințele și perspectivele care permit o trecere de la expertiza funcțională la o conducere strategică largă. Participanții primesc fundamente solide împreună cu instrumentele care pot fi aplicate imediat într-un cadru de afaceri actual. Scopul nostru este de a pregăti un lider competent și încrezător care să poată face față provocărilor de mâine.... [-]

Ucraina Kyiv
Înscriere Deschisă
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză