MBASTUDIES.RO

Privește Programe MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă in Kiev Ucraina 2019/2020

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Ucraina este o opțiune la prețuri accesibile, dar de calitate. De asemenea, este una dintre cele mai frumoase țări din UE și are multe orașe frumoase și industriale.Există două grade conferite de universități din Ucraina: Bachelor 's de ieri (4 ani) și Master ' s Degree (anul 5-6-lea)

Kievul este capitala Ucrainei și are una dintre cele mai prospere scene educaționale și culturale din țară. Universitățile sale sunt acasa, la o întreagă serie de opțiuni importante și sunt în primul rând cunoscute pentru programele lor de literatura rusă.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor De învăţare la distanţă in Kiev în Ucraina 2019/2020

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Kyiv, De învăţare la distanţă Filter

MBA online

Ukrainian-American Concordia University
Online Înscriere Deschisă Ucraina Kyiv

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) este mandra sa-si ofere un program de MBA in sala de clasa, online si in combinatie, atat oferind: