Filter
MBA
Venezuela Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Administrarea afacerilor în Venezuela 2020

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Venezuela este o țară în America de Sud, care oferă diplome universale, cu educație foarte accesibil, la nivel global acreditat pentru studenții internaționali. Bucurați-vă de Anul universitar în timp ce petrece un semestru înconjurată de culmile Anzilor. Venezuela are mai mult de 90 de instituții de învățământ superior.

Programe MBA de Top în Administrarea afacerilor în Venezuela 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Venezuela

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

MBA - MBA este o experiență de învățare, care va transforma cariera ta, extinde orizonturile de dezvoltare. Acesta oferă cunoștințe de ultimă oră ... ... [+]

MBA - MBA

MBA - MBA este o experiență de învățare , care va transforma cariera ta, extinde orizonturile de dezvoltare.

Acesta oferă cunoștințe de ultimă oră la contextul local, perspectivă globală și încurajează dezvoltarea unor competențe cheie și atitudini în performanța de management într-un mediu de cerințe ridicate academice.

Ce aptitudini ai achiziționați?

potențialul de lider și atitudini de administrare Înțelegerea mediului global și abilități analitice excelente abilități de comunicare de fluid cu capacitatea de a gestiona schimbarea și de a lua decizii abilități de negociere și de gestionare a conflictelor Pregătirea pentru munca în echipă și monitorizarea domeniului instrumente, care se bazează pe valorile de respect, toleranță și flexibilitate în muncă Abilitatea de aplicarea practică a cunoștințelor, abilităților și instrumente, inițiativă de management cu ... [-]
Venezuela Caracas
Octombrie 2020
Spaniolă
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză