MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Afaceri globale în Olanda 2020/2021

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

globală de afaceri se referă la efectuarea de afaceri la nivel internațional. Multe companii doresc angajații care înțeleg sensibilitatea culturală și istorică necesară pentru a desfășura muncă în străinătate, și de a studia afaceri la nivel mondial poate ajuta indivizii să îmbunătățească atitudinea și comportamentul lor în ceea ce privește alte culturi și obiceiuri.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Programe MBA de Top în Afaceri globale în Olanda 2020/2021

1 Rezultate din Afaceri globale, Ţările de Jos Filter

MBA în afaceri internaționale

Vrije Universiteit Amsterdam
MBA
Mart 2021
<
Frecvență redusă
<
18 luni
15 Ian 2021
Engleză
Campus

MBA în Afaceri Internaționale vă permite să profitați de oportunități și să depășiți provocările unui mediu de afaceri internațional extrem de conectat.

Citeste mai mult