MBASTUDIES.RO

Vezi toate Programe MBA în Afaceri internaționale De învăţare la distanţă 2019/2020

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Studenții care sunt interesați de piața internațională pot dori să urmeze un MBA în Afaceri Internaționale. Acest program de masterat se concentrează pe operațiunile și mangementul companiilor globale, dar și pe competențele de comunicare necesare pentru a lucra cu diferite limbi și culturi.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Solicită Informații Programe de MBA în Afaceri internaționale De învăţare la distanţă 2019/2020

22 Rezultate din Afaceri internaționale, De învăţare la distanţă Filter

MBA Program

Mundiapolis University Executive
Campus Online La zi 2 ani August 2020 Maroc Casablanca + 1 mai mult

Que vous soyez un professionnel ou jeune actif avec l’envie de gérer votre carrière tout en développant votre leadership à l’international, le Global Pan-African MBA de l’Université Mundiapolis a été pensé pour vous.

MBA în managementul afacerilor internaționale

Imperial School of Management
Campus Online La zi 12 luni Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite United Arab Emirates Online Sharjah + 2 mai mult

Acesta este cel mai râvnit program de MBA conceput special pentru indivizi cu înaltă performanță care sunt dispuși să ia următorul pas major pe parcursul carierei lor.

MBA cu specializare în strategii și practici de internaționalizare

IMF Business School Portugal
Online Part time 2500 ore Înscriere Deschisă Portugalia Portugal Online

Business School Atlantic caută să formeze personalul de conducere prevăzut cu o pregătire structurată, de calitate și relevante, cuprinzând o formare științifică solidă combinată cu o componentă practică reală. După finalizarea cursurilor lor, studenții vor fi pregătiți pentru a desfășura o activitate comercială sau de a crea și de a dezvolta afaceri, veți ști să analizeze probleme concrete în viața de afaceri, cu expertiză specifică în domeniile de specializare alese.

Mba în internaționalizare a companiilor (on-line)

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales
Online La zi Part time 1 an Contactează şcoala Spania Madrid + 1 mai mult

Când ați terminat cursul, știi compania dvs. gestiona diferite pentru a obține o înțelegere solidă a principiilor și tehnicilor de management al afacerilor în contexte internaționale contexte geografice, lingvistice, juridice și culturale. Acesta va fi capabil să proiecteze, să implementeze și să gestioneze activitatea afacerea în noi piețe

On-line internațional mba

Anaheim University Online
Online La zi Part time 18 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii USA Online + 1 mai mult

Complete Anaheim University Online MBA Online 100% on-line de oriunde din lume în timp ce lucrează full-time. Prin completarea a 12 cursuri (6 cursuri de bază în administrarea afacerilor, 4 cursuri de specialitate în afaceri internaționale și 2 cursuri elective în management durabil și antreprenoriat), puteți câștiga un MBA internațional on-line în 18 luni.

MBA în afaceri internaționale

Tiffin University
Campus Online La zi Part time 5 semestre Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Tiffin + 2 mai mult

Concentrația International Business permite studenților să construiască pe temelia solidă de cursuri de bază în programul de MBA și oferă studenților cu cunoștințe

Global MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Online Part time 18 luni Contactează şcoala Spania Madrid China Beijing Regatul Unit London + 4 mai mult

The Global MBA is a specially designed programme flexible enough to be studied online from anywhere in the world in conjunction with a full work schedule and family life.

MBA Specialitatea în Afaceri Internaționale

Instituto Europeo de Posgrado - España
Online Part time 1500 ore Înscriere Deschisă Spania Spain Online

Acest MBA vă va permite să proiectați o strategie integrală în care sunt implicate toate domeniile de afaceri decisive, ceea ce vă va conduce la o predicție corectă a rezultatelor. În plus, vă va permite să cunoașteți scenariul global pentru dezvoltarea afacerilor internaționale.

MBA Online în Afaceri Internaționale

GBSB Global Business School - Online programs
Online La zi Part time 9 luni Înscriere Deschisă Spania Spain Online Madrid + 2 mai mult

Online MBA în programul de afaceri internaționale pregătește studenții să facă față provocărilor prezentate de economia globalizată și oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra peste granițe.

Master Online de Administrare a Afacerilor (Global)

James Cook University Online
Online Part time 24 luni Octombrie 2019 Australia Australia Online

JCU Online MBA Global vă oferă o abordare bazată pe date pentru a analiza aceste schimbări globale și pentru a identifica ce oportunități vor oferi cele mai bune rezultate pentru afacerea dvs.

MBA - Afaceri Internaționale

The University of Scranton Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Scranton

Specializarea Business International a programului de MBA al Universității Scranton vă oferă înțelegerea finanțării transfrontaliere, înțelegerea aprofundată a economiilor străine și sensibilitatea față de diferențele culturale.

MBA Specialitatea Internațională de Afaceri

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia
Online Part time 14 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid Spain Online + 1 mai mult

Acest MBA vă va permite să proiectați o strategie integrală în care sunt implicate toate domeniile de afaceri decisive, ceea ce vă va conduce la o predicție corectă a rezultatelor. În plus, vă va permite să cunoașteți scenariul global pentru dezvoltarea afacerilor internaționale.

MBA în afaceri internaționale ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Online La zi 12 - 15 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Tampa Franţa Paris + 2 mai mult

Programul de 45 de credit International Business MBA poate fi finalizat în două semestre și o sesiune de vară pe bază de normă întreagă, sau în doi ani cu frecvență redusă, dacă studenții au studii de licență în afaceri.

Master De Administrare A Afacerilor - Afaceri Internaționale

University of Delaware Online
Online Part time 16 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Newark

Cursurile critice privind managementul financiar internațional, globalizarea pieței și construirea unei rețele internaționale de prieteni și colegi înseamnă că sunteți gata să vă conduceți compania oriunde în lume pe care doresc să o urmeze.

MBA în afaceri internaționale

Lynn University
Campus Online Part time 1 - 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Boca Raton + 1 mai mult

Ca student al acestei specializări, veți descoperi tendințele și zonele de creștere a comerțului și investițiilor la nivel mondial. De asemenea, veți crea o fundație solidă în domeniul finanțelor la scară globală și aspecte care se referă la gestionarea conturilor și operațiunilor unei companii cu aspirații de peste mări, inclusiv supravegherea cursurilor de schimb valutar diferite. În plus, vă veți angaja într-o explorare aprofundată a temelor speciale din economia internațională, dezvoltând o înțelegere a stării actuale a pieței.