MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Afaceri de familie 2020/2021 în Statele Unite ale Madrid în Spania

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Orasul Madrid este capitala Spaniei. Este o zonă metropolitană cu peste 3 milioane de locuitori. Acesta are o arena Las Ventas numit care găzduiește evenimentul anual de lupte cu tauri. Orașul are multe universități publice și private.

Solicită Informații Programe de MBA în Afaceri de familie în Statele Unite ale Madrid în Spania 2020/2021

1 Rezultate din Afaceri de familie, Madrid Filter

MBA Oficială specializată în afaceri de familie

ID Digital School
MBA
<
Frecvență redusă
<
9 luni
Spaniolă
Campus

Titlul de MBA Oficial în Familie Business Management are o orientare predominant profesional. Acest MBA Oficial specializat în Familie de afaceri își propune să ofere studenți ...

Citeste mai mult