15 MBA Programe în Africa de Sud for 2024

MBA Programe în Africa de Sud for 2024Filter
    • Cape Town, Africa de Sud

    La zi

    1 an

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Studiați în Cape Town, cel mai frumos oraș din Africa de Sud, la o școală de afaceri clasată la nivel global, cu o reputație de clasă mondială. La University of Cape Town Graduate School of Business (UCT GSB) suntem pasionați de învățare și suntem dedicați receptivității sociale și abordării provocărilor cheie de dezvoltare cu care se confruntă această țară și alte piețe emergente. Îmbunătățiți-vă cunoștințele profesionale și deveniți un lider de afaceri al viitorului prin înțelegerea și identificarea soluțiilor creative la provocările critice din medii complexe. Obțineți o perspectivă și o expertiză unică pentru a genera schimbări societale pozitive în Africa de Sud și nu numai.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • Lagos, Nigeria
    • + 15 more

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Studiați online, modul de învățare parțială sau la distanță din Emiratele Arabe Unite (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Arabia Saudită (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Africa de Sud (Cape Town, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , India etc. Un an MBA (Master of Business Administration) în Managementul asistenței medicale este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății care așteaptă cu nerăbdare o carieră excelentă în industria asistenței medicale. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară în managementul sănătății de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un MBA în managementul sănătății de la Universidad Catolica de Murcia, UCAM. Studenții care se înscriu la MBA în managementul sănătății vor întreprinde modulele de bază privind resursele umane internaționale, managementul schimbărilor strategice, managementul strategic și managementul conducerii și operațiunilor și module specializate în managementul sănătății și conducerea și managementul operațiunilor medicale în partea 1, în timp ce în a doua parte studenții vor finaliza modulul privind mediul socio-economic - juridic și împreună cu lucrările de teză.

    • Johannesburg, Africa de Sud

    La zi

    21 Luni

    În campus

    Engleză

    Scopul Școlii de Business din Johannesburg (JBS) este clar: Vrem să dăm oameni să crească întreprinderi mici și mijlocii și, prin aceasta, să creăm locuri de muncă și să ne extindem economia.

    • Cape Town, Africa de Sud

    Part time

    2 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • Lagos, Nigeria
    • + 16 more

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Acest curs este structurat într-o manieră în care cursantul va primi diploma dublă, Diploma postuniversitară extinsă în managementul afacerilor internaționale, acordată de Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și Master în Administrarea Afacerilor Internaționale acordată de UCAM, Spania.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Studiați online, modul de învățare parțială sau la distanță din Emiratele Arabe Unite (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Arabia Saudită (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Africa de Sud (Cape Town, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , India etc. Acest curs cuprinde o diplomă extinsă în management strategic și conducere acordată de Pearson, Marea Britanie, care conduce la programul de intrare avansată MBA acordat de Cardiff Metropolitan University, Marea Britanie. Acest program MBA este conceput pentru a vă echipa cu abilități și cunoștințe esențiale de management modern și pentru a vă pregăti cu un spirit întreprinzător bazat pe practici de afaceri solide. Programul își propune, de asemenea, să vă ofere capacități analitice și de luare a deciziilor pentru a face față schimbărilor rapide observate în mediul de afaceri în creștere de astăzi. Veți studia instrumente și tehnici care vă vor ajuta să dezvoltați și să gestionați produse și servicii care vor fi competitive la nivel internațional. Ca student ambițios și condus, veți aduce la program experiența dvs. de lucru.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • Lagos, Nigeria
    • + 11 more

    Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Studiați online, modul de învățare parțială sau la distanță din Emiratele Arabe Unite (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Arabia Saudită (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Africa de Sud (Cape Town, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , India etc. Managerilor de inginerie de astăzi li se cere să fie instruiți cu privire la managementul general, precum și la un discipol de inginerie specific, care va fi folosit de echipele de ingineri care vor fi gestionate. Managementul ingineresc (EM) este o formă specială de domeniu de management care acoperă gama largă de activități necesare conducerii personalului și proiectelor de inginerie și tehnică. Cu un accent central pe gestionarea funcțiilor și proceselor de inginerie, formularea de strategii în industria inginerească, conceptele lanțului de aprovizionare în disciplinele de fabricație și inginerie și relevanța TQM în furnizarea de servicii de inginerie, specializarea în managementul ingineriei este special concepută pentru profesioniștii care doresc să participe la o imagine de ansamblu mai largă a aspectelor de management ale ingineriei. Specializarea acoperă, de asemenea, modulele de segmentare, direcționare și poziționare a produselor de inginerie. MBA (Master of Business Administration) de un an în managementul ingineriei este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii din lanțul de aprovizionare care așteaptă cu nerăbdare o carieră excelentă în industria inginerească. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară în management de inginerie de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un MBA în management de inginerie de la Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • Lagos, Nigeria
    • + 11 more

    Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Studiați online, modul de învățare parțială sau la distanță din Emiratele Arabe Unite (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Arabia Saudită (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Africa de Sud (Cape Town, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , India etc. În orice industrie a afacerilor corporative sau a unei întreprinderi publice sau guvernamentale, o resursă comună și cea mai importantă cu care se ocupă profesioniști este resursa umană. Profiturile determină organizațiile și oamenii sunt factorii motori ai performanței și dezvoltării organizaționale, ceea ce duce la rentabilitate crescută pentru orice organizație. Pentru a conduce oamenii în mod eficient către obiectivele și obiectivele lor, înțelegerea psihologiei umane este o condiție prealabilă; de fapt, HR și Psihologia sunt gemeni inseparabili care ne ajută să apreciem mai atent comportamentul uman complex care conduce performanța organizațională. Westford University College în parteneriat cu UCAM, Spania, oferă această combinație unică de desfășurare a unui program „MBA în resurse umane și psihologie organizațională” pentru toți profesioniștii care lucrează și pentru alții care doresc să înțeleagă și să lucreze în diverse organizații din industrie multidimensională. Vă va ajuta să recunoașteți și să vă dați seama că resursa umană este marele activ care va conduce comportamentul și performanța organizațională. Învățarea este un proces de-a lungul vieții, alăturați-vă în această căutare a cunoașterii, care vă va deschide orizontul și înțelegerea în psihologia creierului resursei umane.

    • Cape Town, Africa de Sud

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Înțelegem că adulții ocupați nu au timp să se întoarcă la școală. Acum, este posibil să vă câștigați gradul în confortul casei dvs. și să aveți încă timp pentru dvs. și pentru familia dvs. Biroul de admitere este aici pentru a vă ajuta, pentru informații suplimentare sau pentru a vedea dacă vă calificați pentru admitere, vă rugăm să ne contactați.

    • Cape Town, Africa de Sud
    • Johannesburg, Africa de Sud
    • + 1 more

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Te-ai descrie ca fiind bine educat și complet? Ești capabil să abordezi nenumăratele probleme cu care se confruntă managerii din afaceri? Vă pasă de mediu, înțelegeți problemele globale și conduceți afaceri într-un mod etic și durabil? Doriți să dobândiți abilități și competențe avansate de management strategic general pentru a vă îmbunătăți calificarea, cunoștințele și abilitățile actuale? Dacă descrierea de mai sus este valabilă pentru dvs., sunteți perfect pentru calificarea emblematică a lui Milpark Education , MBA!

    • Pretoria Central, Africa de Sud

    La zi

    În campus

    Engleză

    Mai mult decât orice, un MBA este structurat pentru a transforma un manager într-un lider holistic capabil să conducă o organizație și oamenii săi să aibă succes. MBA vă oferă acces pentru a vă continua studiile către un DBL, cu condiția să îndepliniți cerințele de admitere DBL.

    • Durban, Africa de Sud

    La zi

    20 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    (MBA) este cea mai cunoscută și recunoscută calificare din domeniul educației în management. A devenit una dintre cele mai căutate calificări în lumea corporativă de astăzi ca o condiție prealabilă pentru majoritatea funcțiilor de top, precum și pentru progresul cu succes în carieră. Liderii de afaceri din lume consideră că un MBA este cheia succesului continuu al carierelor în sectoare precum producția, ingineria, afacerile, educația, asistența medicală și alte sectoare de servicii.

    • Cape Town, Africa de Sud
    • Bellville, Africa de Sud

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Dacă doriți să opereze la nivel de conducere și să conducă cu încredere, triplu MBA acreditat USB vă va pregăti pentru acest lucru. Aici sunt unele dintre motivele pentru care ar trebui să ia în considerare MBA noastră Modular:

    • Grahamstown, Africa de Sud

    La zi, Part time

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Rhodes Business School AMBA acreditat MBA este interactiv, inovatoare și intensivă. Vă permite să vă angajați activ în problemele de afaceri contemporane prin intermediul obiectivului durabilității.

    • Cape Town, Africa de Sud

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    AIU Programul de masterat în învățământul la distanță în învățământul la distanță va fi un program personalizat, conceput doar pentru dvs. de către dvs. și consilierul dvs. academic. Această flexibilitate pentru a răspunde nevoilor elevilor este rar întâlnită în alte programe de învățământ la distanță. Programul nostru on-line nu cere tuturor elevilor să ia aceleași subiecte / cursuri, să folosească aceleași cărți sau materiale de învățare.