MBASTUDIES.RO

Vezi 29 Programe de MBA Part time în Africa

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

Un Master of Business Administration (MBA) este un grad absolvent care durează aproximativ doi ani de studiu pentru a primi. Indivizii care câștigă acest câștig grad de cunoștințe importante și experiență în domeniile de afaceri și management, și pot fi în măsură să găsească un loc de muncă rapid din cauza proficiencies lor sociale îmbunătățite.

 

Multe programe din Africa au loc într-un mediu cultural și fizic foarte neobișnuit decât majoritatea studenților sunt familiarizați cu, în vremurile bune. Vino să știți pentru a se adapta la aceste condiții de viață este o parte din distracție și provocarea de a trai acolo. Provocarea este intelectuală, emoțională și fizică.

Contactează Universități Programe de MBA Cu jumătate de normă în Africa 2020

rezultate găsite Filter

Mba - master în administrarea afacerilor

Unicaf University (ZM)
Campus Online La zi Part time 18 - 24 luni Înscriere Deschisă Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii New York Grecia Atena România Bucureşti Regatul Unit Londra Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Online + 29 mai mult

Pentru fiecare student orientat de afaceri sau profesionale un Master în Business Administration este poarta de acces spre succes. Universitatea Unicaf de top-class MBA pregătește absolvenții săi pentru lumea exigentă de afaceri și oferă o oportunitate excelentă pentru studenții ambițios de afaceri sau profesioniști care lucrează pentru a îmbunătăți cariera lor.

UCT GSB MBA

University of Cape Town Graduate School of Business
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Februarie 2020 Africa de Sud Cape Town + 1 mai mult

Programul GSB MBA este structurat pentru a vă perfecționa cunoștințele profesionale, pentru a vă stimula imaginația și a vă oferi abilitățile și încrederea de care aveți nevoie pentru a vă realiza ambițiile. Veți învăța să vedeți lumea pentru ceea ce este și ce ar putea deveni și să descoperiți cum puteți transforma inspirațiile simple în soluții de afaceri semnificative.

MBA

Rhodes Business School
Campus La zi Part time 3 - 4 semestre Ianuarie 2020 Africa de Sud Grahamstown + 1 mai mult

Rhodes Business School AMBA acreditat MBA este interactiv, inovatoare și intensivă. Vă permite să vă angajați activ în problemele de afaceri contemporane prin intermediul obiectivului durabilității.

Master of Business Administration (MBA)

Al Akhawayn University (in Ifrane)
Campus La zi Part time 1 - 3 ani August 2020 Maroc Ifran + 1 mai mult

Master of Business Administration program la Universitatea Al Akhawayn este conceput pentru a vă ajuta să atingeți obiectivul de a deveni un manager de succes sau lider în economia globală. Cursurile din cadrul programului vă vor extinde cunoștințele și abilitățile generale în domeniul larg de administrare a afacerilor și vă vor oferi, de asemenea, posibilitatea de a cunoaște mai profund într-un domeniu de specializare.

Universitatea din Northampton MBA

Stafford
Online Part time 18 luni Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite Online Bahrain Bahrain Online Iordania Jordan Online Kuweit Kuweit Online Liban Liban Online Qatar Qatar Online Arabia Saudită Arabia Saudită Online Dubai Irak Bagdad Africa de Sud Africa de Sud Online Mauriţius Mauritius Online Tanzania Tanzania Online Nigeria Abuja India New Delhi + 25 mai mult

Un apreciat MBA din Marea Britanie care se bazează pe experiențele studenților pentru a oferi o bază temeinică în managementul strategic și conducerea. Câștigă abilități practice în Strategia competitivă, CSM

MBA - Master of Business Administration

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus Online La zi Part time 18 - 24 luni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii New York Grecia Atena România Bucureşti Regatul Unit Londra Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Cipru Online + 26 mai mult

Acest curs dinamic de MBA va fi interesant dacă vă aflați sau aspiră la o poziție de conducere senior și veți construi viziunea și competențele necesare în mediul actual.

MBA în lanțul de aprovizionare, transport maritim

Westford University College
Campus Online La zi Part time 1 an Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite Sharjah Nigeria Lagos Emiratele Arabe Unite Online + 5 mai mult

Acest curs este structurat într-un mod în care cursantul va primi diploma dublă, Diploma postuniversitară avansată în lanțul de aprovizionare

Master of Business Administration (MBA)

Africa International University
Campus La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Kenya Nairobi + 1 mai mult

Acesta este un program de doi ani care vizează pregătirea studenților pentru o carieră în afaceri și domenii conexe. Studenților li se oferă o educație bazată pe management larg în afaceri, care ține cont de abilitățile de management necesare pentru a efectua ca profesionist în mediul de afaceri global dinamic. Integrează credința și valorile creștine, permițând studenților să învețe abilități importante manageri și lideri organizaționali trebuie să aibă succes pe piața globală de astăzi. Integrează studiul postuniversitar al artelor liberale creștine și al educației profesionale.

MBA - Master of Business Administration

Guglielmo Marconi University
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 10 - 12 luni Înscriere Deschisă Arabia Saudită Al Khobar Riyadh Jeddah Egipt Cairo Qatar Doha Kuweit Kuwait City Iordania Amman Bahrain Manama + 15 mai mult

Câștigați o diplomă de MBA recunoscută la nivel internațional de la Universitatea din Marconi pentru a vă accelera cariera și a vă transforma într-un lider de afaceri. Elevii cu studii superioare de gradul de afaceri și non-business pot beneficia de acest program și vor reuși să reușească în mediile de afaceri complexe și provocatoare de astăzi.

MBA generală

The International Business School Of Scandinaivia Egypt
Online & Campus Combinate La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2020 Egipt Nasr City + 1 mai mult

Programul general de MBA este destinat studenților sau angajaților care doresc să-și intensifice și să-și exceleze cariera. Acesta este creat pentru a avansa carierele actuale cu cunoștințele dobândite și abilitățile.

Mba în dezvoltarea durabilă și în diplomație

EUCLID (Euclid University)
Online La zi Part time 12 - 36 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Washington Gambia Gambia Online + 3 mai mult

Un MBA clasat pe locul 1 oferit ca o inițiativă comună cu IOSD (Organizația Internațională pentru Dezvoltare Durabilă), EUCLID MBA / SD rămâne referința în ceea ce privește dobândirea de competențe MBA de bază și înțelegerea globalizată a durabilității aplicate.

MBA - Economie de transport și management logistic

Esami Business School
Campus La zi Part time 2 ani Februarie 2020 Tanzania Arusha Kenya Nairobi Dar es Salaam Zambia Lusaka Uganda Kampala Namibia Windhoek Swaziland Mbabane Zimbabwe Harare Mozambic Maputo Malawi Lilongwe + 18 mai mult

Transportul și infrastructura au fost identificate ca fiind premise importante pentru creșterea dezvoltării sociale și economice. ESAMI este conștient de faptul că, fără o masă critică de personal instruit în sectorul transporturilor, performanțele sale operaționale vor rămâne slabe, prin urmare, introducerea MBA-TELM. În plus față de sesiunile de clasă, studenții vor întreprinde un tur de două săptămâni în străinătate, ca parte a programului.

MBA Online Management de transformare digitală (ISG EPITA)

IONISx
Online Part time 18 luni Înscriere Deschisă Franţa Franța Online Algeria Algeria Online Belgia Belgia Online Canada Canada Online Republica Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Coasta de Fildeş Coasta de Fildeș online Guiana Franceză Guyana Franceză Online Polinezia Franceză Polinezia Franceză Online Gabon Gabon Online Liban Liban Online Liechtenstein Liechtenstein Online Luxemburg Luxemburg online Madagascar Madagascar online Martinica Martinica Online Mauriţius Mauritius Online Niger Niger Online Reunion Reunion online Elveţia Elveția Online + 34 mai mult

Învățați provocările strategice ale transformării digitale și globale a economiei și dezvoltați o viziune de 360 ​​° a companiei pentru a câștiga înălțime.

Mba în managementul tehnologiei informației

Institute of Accountancy Arusha
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Februarie 2020 Tanzania Arusha Dar es Salaam + 2 mai mult

Acest program este pentru absolvenții și manageri de mijloc care intenționează să înțeleagă rolul tehnologiei informației în managementul strategic adaptate.

Mba internațional

Spark Training and Development
Campus La zi Part time 12 - 36 luni Septembrie 2020 Egipt Giza + 1 mai mult

Succesul în afaceri astăzi depinde de mai mult decât abilitatea de a produce și / sau de a vinde.