56 MBA Programe în Antreprenoriat 2024

MBA Programe în Antreprenoriat 2024Filter
    • Berlin, Germania

    La zi

    18 Luni

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Programul de master în inovare și antreprenoriat (MBA) este conceput pentru a vă oferi o bază puternică de inovare în afaceri pentru o viitoare carieră în sectorul start-up-urilor. În acest program, vă veți concentra pe dezvoltarea inițiativelor dvs. de inovare prin creativitate și dorința de a-și asuma riscuri, precum și pe o mentalitate antreprenorială cu abilități puternice de management și familiaritate cu piața.

    • Scranton, Statele Unite ale Americii

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    MBA de la Universitatea Scranton, specializată în planificarea resurselor de întreprindere (ERP), combină expertiza avansată în afaceri a curriculum-ului nostru MBA cu instruirea în sistemele software integrate care combină funcțiile cheie ale companiei, cum ar fi operațiunile, finanțele și achizițiile publice într-un sistem ERP.

    • Online USA

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă aventura într-o organizație consacrată sau startup. Veți absolvi cu diploma de specialitate MBA pregătită pentru a mapa, a construi și a dezvolta ecosisteme antreprenoriale.

    • Online

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Visezi să devii antreprenor? Doriți să vă începeți propria afacere, dar nu sunteți sigur că aveți ceea ce este necesar? IU este aici pentru tine. Alăturați-vă programului nostru de MBA – Inovație și antreprenoriat și construiți cunoștințele și abilitățile care vă vor ajuta să vă faceți visele (și planurile de afaceri) în realitate. Vă veți începe studiile acoperind elementele de bază ale administrării și managementului afacerilor și apoi vă veți arunca în subiecte specifice antreprenoriatului, cum ar fi designul de produs și managementul proiectelor. Până la sfârșitul studiilor, veți fi gata să începeți cu încredere propria călătorie în afaceri.

    • Livingston, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul online în administrarea afacerilor de la Universitatea din West Alabama vă va pregăti să vă avansați cariera pe măsură ce vă perfecționați abilitățile într-o gamă largă de subiecte fundamentale de afaceri. Cu mai multe concentrații de programe, veți absolvi cu pregătire specializată într-o zonă care se potrivește obiectivelor dvs. de carieră.

    • Louisville, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Fii un catalizator al schimbării în organizația ta actuală cu MBA UofL Innovation. De la noile întreprinderi la corporații consacrate, creativitatea, rezolvarea problemelor și inovația alimentează afacerile de succes și durabile. Acest program de 12 luni oferă oportunități de neegalat de a învăța cele mai bune practici de la experți, inclusiv de la facultatea noastră premiată, antreprenori în serie, capitaliști de risc și lideri de afaceri regionali și naționali. Clasat pe locul 13 în SUA

    • Zürich, Elveţia

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Petaluma, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    18 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    MBA în Creative Enterprise este conceput pentru a permite absolvenților care sunt bine educați în funcții de afaceri de bază, cum ar fi management, marketing, finanțe, operațiuni și strategie. Programul MBA Meridian țesă trei dimensiuni prin toate cursurile: 1) inovație transformatoare, 2) afaceri ca mijloc de regenerare a bunurilor comune și 3) antreprenoriat generativ, nu extractiv.

    • Vienna, Austria

    La zi, Part time

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Master of Business Administration (MBA) este un program predat complet în limba engleză, conceput special pentru profesioniștii din industrie care doresc să-și avanseze cariera. Programul este predat în seminarii blocate, două până la patru zile în campus sau online o dată pe lună. Programul se concentrează pe analiza și planificarea strategică, abilitățile interdisciplinare, managementul bazat pe valori și gândirea critică. Elevii își vor avansa cunoștințele în disciplinele de bază ale afacerii, inclusiv managementul resurselor umane, comportamentul organizațional, contabilitate și finanțe, marketing și operațiuni, inovare și antreprenoriat. Gândirea ieșită din cutie provoacă limitele și modelele de gândire existente.

    • Tallinn, Estonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul MBA permite participanților să își dezvolte competențele de management antreprenorial pentru a deveni manageri de top de succes în companii internaționale. Programul MBA este acreditat de AMBA. Aceasta plasează programul în topul global de 2% și este prima acreditare prestigioasă de acest fel din Estonia și din statele baltice.

    • Geneva, Elveţia

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Întreprinderile în creștere trebuie să se adapteze la schimbările de mediu și tehnologice. Acest important pregătește studenții pentru provocările de a înființa și de a dezvolta o afacere în climatul dinamic actual. UE îi va ajuta pe studenți să construiască cadrul pentru noua lor aventură și să le ofere abilitățile necesare pentru a deveni lideri antreprenoriale. Elevii vor dezvolta capabilități cheie pentru succes în domeniile dezvoltării de noi produse și servicii, precum și în gestionarea afacerilor mici și familiale.

    • Monterrey, Mexic

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Curriculumul de înaltă performanță și orientat spre practică al acestui MBA cu normă întreagă la fața locului vă oferă o creștere accelerată și o nouă mentalitate globală cu impact real asupra afacerii.

    • Madrid, Spania

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    • Berlin, Germania

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Studierea pentru un MBA este o modalitate excelentă de a-ți crește profilul, de a-ți dezvolta abilitățile manageriale și de a învăța cum să îți duci afacerea la nivelul următor. Deținând această valoroasă calificare în afaceri, veți dezvolta abilitățile necesare pentru a vă accelera cariera și afacerea, ajutându-vă să vă asigurați mai multe poziții superioare, o plată mai bună și o mulțime de oportunități. Modulele includ: Marketing global în era digitală, Contabilitate pentru luarea deciziilor, Strategie pentru inovare și antreprenoriat, precum și gestionarea capitalului uman. Studenții pot alege, de asemenea, dintr-o serie de specializări, cum ar fi: Finanțe, Marketing digital, Management de proiect și Managementul sănătății.

    • Jerusalem, Israel

    La zi

    11 Luni

    În campus

    Engleză

    În ultimele două decenii, lumea a suferit o revoluție tehnologică fără precedent, una care a influențat aproape fiecare aspect al modului în care trăim, lucrăm și facem afaceri. Startupurile - companiile mici și inovatoare care perturbă creativ serviciile și produsele existente - au jucat un rol cheie în conturarea acestei revoluții, împreună cu noile cunoștințe, teorii și practici necesare pentru a susține noul ecosistem.