Filter
MBA
Argentina Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii de MBA Cei Mai Buni în Argentina 2020

Argentina a devenit o alegere de top pentru mulţi studenţi internaţionali care doresc să continue educaţia lor într-un mediu care favorizează creativitatea şi creşterea economică. În plus, Argentina este o locatie interesanta pentru fiecare student international, oferind o populaţie multiculturală, şi un climat variat şi geografie, care variază de la jungle la canioanele deşert. Argentina locuri de mare valoare în domeniul educaţiei şi acest lucru este evident în instituţiile lor de calitate superioară de învăţământ. Un MBA în Argentina va oferi studenţilor o educaţie excelentă într-una din ţările mai proeminente America de Sud şi a economiilor.

Cu un MBA în Argentina, elevii vor dobândi fundatia solida de afaceri necesare pentru o cariera de succes. Prin cursuri care se axează pe marketing, management, contabilitate, finanţe, IT, şi etica, MBA în Argentina elevii vor învăţa aplicarea practică a teoriei de afaceri pentru problemele din lumea reală.MBA în programele de Argentina oferă flexibilitatea de full-time, part-time, şi on-line programe.

Defilaţi printre opţiunile de mai jos pentru MBA în Argentina, care va ajuta să vă atingeţi obiectivele dvs. profesionale!

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Mente Argentina

Programul MBA Mente Argentina a fost conceput pentru studenții din întreaga lume care nu numai că doresc să obțină o diplomă de master în administrarea afacerilor, ci și ... [+]

Programul International de MBA din Buenos Aires

Programul Mente Argentina MBA a fost conceput pentru studenții din întreaga lume care nu numai că doresc să obțină un masterat în Administrarea Afacerilor, ci și care caută o experiență extraordinară de învățare în Buenos Aires, Argentina.

Având în vedere acest lucru, programul de MBA vă oferă nu numai cea mai înaltă calitate de afaceri de învățământ la una dintre cele mai prestigioase scoli de afaceri din Argentina.

Aliniați cu cele mai prestigioase școli de afaceri internaționale, programul de MBA al Mente Argentina oferă instrucțiuni folosind metoda cazului. Această abordare se bazează pe satisfacerea cerințelor liderilor de afaceri care caută angajați și colegi care sunt profesioniști cu abilități puternice de luare a deciziilor și abilitatea de a aplica eficient teoria problemelor practice.... [-]

Argentina Buenos Aires
Februarie 2020
Engleză,Spaniolă
La zi
10 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză