Filter
MBA
Armenia Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Programe MBA Part time în Armenia

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Un Master of Business Administration sau MBA este de doi ani de studii la nivel de absolvent pe care persoanele fizice pot urmări după câștigarea unui Bachelor. Câștigul salarial un MBA poate ajuta absolvenți câștige importante cunoștințele, aptitudinile și experiența de care au nevoie pentru a începe o carieră în lumea corporatistă.

 

Această țară în ultimii 1600 ani a fost evaluat de mare în ceea ce privește nivelul de alfabetizare. Acest lucru se datorează superiorității de educație care cetățenii se. Acestea oferă educație de calitate în învățământul universitar, care de dezvoltare care îmbunătățește creativitatea în rândul studenților.

Cele Mai Bune Studii de MBA Cu jumătate de normă în Armenia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

American University of Armenia

Programul de Master in Business Administration (MBA) este un format extins de 24-28 de luni consecutive pentru profesioniștii care doresc să își avanseze cariera în timp ... [+]

Descrierea programului

Programul MBA este compus din 52 de unități de credit. Curriculumul este conceput pentru a pregăti absolvenții pentru provocările competitive ale pieței globale, schimbările de paradigmă tehnologică și de comunicare și flexibilitatea de a se adapta la schimbările rapide și abrupte din mediul de afaceri. De asemenea, programul ia în considerare condițiile economice unice, moravurile sociale și nevoile culturale ale Armeniei și regiunii.

Studenții admiși trebuie să ia cursuri de comunicare eficientă și metode cantitative în luna august, înainte de a intra în primul semestru al programului. Programul de învățământ are 3 componente principale: cursuri obligatorii (de bază), elective specifice de concentrare și electivi de management general.... [-]

Armenia Erevan
Septembrie 2020
Engleză
Part time
6 - 8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză