MBASTUDIES.RO

Programe MBA Part time în Armenia

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Un Master of Business Administration sau MBA este de doi ani de studii la nivel de absolvent pe care persoanele fizice pot urmări după câștigarea unui Bachelor. Câștigul salarial un MBA poate ajuta absolvenți câștige importante cunoștințele, aptitudinile și experiența de care au nevoie pentru a începe o carieră în lumea corporatistă.

 

Această țară în ultimii 1600 ani a fost evaluat de mare în ceea ce privește nivelul de alfabetizare. Acest lucru se datorează superiorității de educație care cetățenii se. Acestea oferă educație de calitate în învățământul universitar, care de dezvoltare care îmbunătățește creativitatea în rândul studenților.

Cele Mai Bune Studii de MBA Cu jumătate de normă în Armenia 2020

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration

American University of Armenia
Campus La zi Part time 6 - 8 semestre Septembrie 2020 Armenia Erevan + 1 mai mult

Programul de Master in Business Administration (MBA) este un format extins de 24-28 de luni consecutive pentru profesioniștii care doresc să își avanseze cariera în timp ce urmăresc un MBA. Clasele sunt programate de două ori pe săptămână în semestrii de toamnă și primăvară și de 2-3 ori pe săptămână în semestrii de vară, sâmbăta inclusă.