Filter
MBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 3 Programe MBA în Asigurare

Un Master of Business Administration este un grad versatil. Există multe direcții diferite pe care le puteți merge cu ea, și multe cariere diferite, pe care le puteți ajunge în. Câștigul salarial un MBA in Asigurari vă permite să se concentreze studiile pe un sector de afaceri important în nevoie de personal educați și calificat.

Ce este un MBA in Asigurari? Acest curs de studiu se concentrează pe subiecte de bază în afaceri, precum și subiecte legate de asigurare. Este obișnuit să se găsească cursuri care acoperă bugetare, economie, managementul riscului, dreptul asigurărilor și mai mult. În multe cazuri, studenții sunt obligați să aibă deja o diplomă de licență într-un domeniu legate de afaceri și o AAP minim înainte de a aplica pentru un astfel de program. Studii tind să dureze aproximativ doi ani și pot implica un stagiu înainte de absolvire.

Există multe beneficii pentru completarea unui MBA în domeniul asigurărilor, inclusiv califică pentru cariere de succes în domeniul asigurărilor.Cursurile sunt de obicei disponibile on-line, ceea ce face, de asemenea, această măsură o opțiune excelentă pentru studenții din toată lumea care au nevoie de optiuni de învățare la distanță.

În cazul în care vă decideți să mergeți pentru studii și durata programului va afecta costul final. Ați putea dori să ia în considerare stagiu dvs., care poate sau nu poate oferi un salariu. Înainte de a aplica la un program, acesta cercetare bine să vă asigurați că înțelegeți toate costurile implicate.

Absolvenții de un program de MBA de asigurare pot beneficia de o serie de cariere diferite în industria asigurărilor, inclusiv analist financiar, manager de produs de îngrijire a sănătății și underwriter. Deși o diplomă de licență poate da un start decent în fiecare dintre aceste domenii, obținerea unui MBA poate ajuta să mergi mai departe în fiecare profesie decât o diplomă de licență.

Înainte de a aplica pentru un MBA in Asigurari, elevii au nevoie de o diplomă de licență într-un domeniu legat, o AAP minim și un GMAT sau GRE scor.Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Asigurare

Utica College Online

MBA de credit online 30 este concepută pentru a fi relevantă în lumea afacerilor de astăzi. Obțineți abilități avansate cu curriculum orientat spre rezultate, responsabil ... [+]

30 de ore de credit on-line MBA - Asigurări și de gestionare a riscurilor este un program de absolvent strategic orientat strategic, concepute pentru relevanța în lumea de afaceri de astăzi. Veți beneficia de abilități avansate în domeniul dvs. de concentrare, de formare concentrată pe rezultate, de asumare de leadership cu o organizație din lumea reală și de instrumente de simulare a strategiilor de piață pentru rezultate de afaceri autentice, toate la un preț foarte accesibil.

ACBSP Accredited Online MBA oferă, de asemenea, o opțiune de învățare combinată unde studenții pot alege să-și finalizeze cursurile de bază 100% online sau într-o combinație de on-campus și on-campus. Nu există o cerință obligatorie în persoană, indiferent de format.... [-]

Statele Unite ale Americii Utica
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Offenburg University

Master of Business Administration (MBA) în finanțe, risc și asigurări este conceput pentru profesioniști care aspiră la o carieră de succes în domeniul finanțelor, gestio ... [+]

Master of Business Administration (MBA) în finanțe, risc și asigurări este conceput pentru profesioniști care aspiră la o carieră de succes în domeniul finanțelor, de gestionare a riscurilor, precum și de investiții și de asigurare a creditului comercial.

Acest program postuniversitar de clasă mondială vă va ghida prin managementul și abilitățile de conducere antreprenoriale și de asigurare financiară și de asigurare, permițându-vă să vă desfășurați în topul industriei internaționale de comerț, finanțe și asigurări.

Offenburg University MBA include Certificatul de studii postuniversitare în domeniul finanțelor de export și a asigurărilor de credit comercial și are nevoie de 18 luni pentru a finaliza.... [-]

Germania Offenburg
Octombrie 2020
Engleză
La zi
3 semestre
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
St. John's University Online

Programul de gestionare a riscurilor și de asigurare on-line de MBA de la St. John's Tobin College of Business examinează aspectele funcționale ale piețelor de risc și al ... [+]

Master of Business Administration (MBA), program de la St John's Tobin College of Business accent larg cunoștințe de afaceri care pregătește studenții pentru încrucișarea funcțională de luare a deciziilor în organizații. Elevii din program își vor aplica învățarea și își vor dezvolta înțelegerea funcțională a afacerilor prin studii de caz, proiecte de grup și un proiect capstone.

Managementul riscului și concentrarea asigurărilor: Aflați cum se tranzacționează riscul pe piața globală de reasigurări, studiați teoriile legate de asigurarea de viață și de sănătate și examinați aspectele funcționale ale activității de asigurare a daunelor.

Colegiul Tobin din Business MBA oferă posibilitatea de a studia la un program de afaceri acreditat de top AACSB, construind în același timp rețeaua de afaceri din zona New York și câștigând o experiență de carieră și consultanță valoroasă.... [-]

Statele Unite ale Americii Queens
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
18 - 36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză