Filter
MBA
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de MBA în Asigurare Europa 2019

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Vezi toate cele Programe de MBA în Asigurare Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Asigurare, Europa

Offenburg University

Master of Business Administration (MBA) în finanțe, risc și asigurări este conceput pentru profesioniști care aspiră la o carieră de succes în domeniul finanțelor, gestio ... [+]

Master of Business Administration (MBA) în finanțe, risc și asigurări este conceput pentru profesioniști care aspiră la o carieră de succes în domeniul finanțelor, de gestionare a riscurilor, precum și de investiții și de asigurare a creditului comercial.

Acest program postuniversitar de clasă mondială vă va ghida prin managementul și abilitățile de conducere antreprenoriale și de asigurare financiară și de asigurare, permițându-vă să vă desfășurați în topul industriei internaționale de comerț, finanțe și asigurări.

Offenburg University MBA include Certificatul de studii postuniversitare în domeniul finanțelor de export și a asigurărilor de credit comercial și are nevoie de 18 luni pentru a finaliza.... [-]

Germania Offenburg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză