Filter
MBA
Germania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Asigurare în Germania 2019

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Programe MBA de Top în Asigurare în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Asigurare, Germania

Offenburg University

Master of Business Administration (MBA) în finanțe, risc și asigurări este conceput pentru profesioniști care aspiră la o carieră de succes în domeniul finanțelor, gestio ... [+]

Master of Business Administration (MBA) în finanțe, risc și asigurări este conceput pentru profesioniști care aspiră la o carieră de succes în domeniul finanțelor, de gestionare a riscurilor, precum și de investiții și de asigurare a creditului comercial.

Acest program postuniversitar de clasă mondială vă va ghida prin managementul și abilitățile de conducere antreprenoriale și de asigurare financiară și de asigurare, permițându-vă să vă desfășurați în topul industriei internaționale de comerț, finanțe și asigurări.

Offenburg University MBA include Certificatul de studii postuniversitare în domeniul finanțelor de export și a asigurărilor de credit comercial și are nevoie de 18 luni pentru a finaliza.... [-]

Germania Offenburg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză