Filter
MBA
Germania Offenburg Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe MBA în Asigurare 2019/2020 în Statele Unite ale Offenburg în Germania

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Solicită Informații Programe de MBA în Asigurare în Statele Unite ale Offenburg în Germania 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Asigurare, Offenburg

Offenburg University

Master of Business Administration (MBA) în finanțe, risc și asigurări este conceput pentru profesioniști care aspiră la o carieră de succes în domeniul finanțelor, gestio ... [+]

Master of Business Administration (MBA) în finanțe, risc și asigurări este conceput pentru profesioniști care aspiră la o carieră de succes în domeniul finanțelor, de gestionare a riscurilor, precum și de investiții și de asigurare a creditului comercial.

Acest program postuniversitar de clasă mondială vă va ghida prin managementul și abilitățile de conducere antreprenoriale și de asigurare financiară și de asigurare, permițându-vă să vă desfășurați în topul industriei internaționale de comerț, finanțe și asigurări.

Offenburg University MBA include Certificatul de studii postuniversitare în domeniul finanțelor de export și a asigurărilor de credit comercial și are nevoie de 18 luni pentru a finaliza.... [-]

Germania Offenburg
Octombrie 2020
Engleză
La zi
3 semestre
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză