MBASTUDIES.RO

Compară 3 Programe MBA în Asigurare

Un Master of Business Administration este un grad versatil. Există multe direcții diferite pe care le puteți merge cu ea, și multe cariere diferite, pe care le puteți ajunge în. Câștigul salarial un MBA in Asigurari vă permite să se concentreze studiile pe un sector de afaceri important în nevoie de personal educați și calificat.

Ce este un MBA in Asigurari? Acest curs de studiu se concentrează pe subiecte de bază în afaceri, precum și subiecte legate de asigurare. Este obișnuit să se găsească cursuri care acoperă bugetare, economie, managementul riscului, dreptul asigurărilor și mai mult. În multe cazuri, studenții sunt obligați să aibă deja o diplomă de licență într-un domeniu legate de afaceri și o AAP minim înainte de a aplica pentru un astfel de program. Studii tind să dureze aproximativ doi ani și pot implica un stagiu înainte de absolvire.

Există multe beneficii pentru completarea unui MBA în domeniul asigurărilor, inclusiv califică pentru cariere de succes în domeniul asigurărilor.Cursurile sunt de obicei disponibile on-line, ceea ce face, de asemenea, această măsură o opțiune excelentă pentru studenții din toată lumea care au nevoie de optiuni de învățare la distanță.

În cazul în care vă decideți să mergeți pentru studii și durata programului va afecta costul final. Ați putea dori să ia în considerare stagiu dvs., care poate sau nu poate oferi un salariu. Înainte de a aplica la un program, acesta cercetare bine să vă asigurați că înțelegeți toate costurile implicate.

Absolvenții de un program de MBA de asigurare pot beneficia de o serie de cariere diferite în industria asigurărilor, inclusiv analist financiar, manager de produs de îngrijire a sănătății și underwriter. Deși o diplomă de licență poate da un start decent în fiecare dintre aceste domenii, obținerea unui MBA poate ajuta să mergi mai departe în fiecare profesie decât o diplomă de licență.

Înainte de a aplica pentru un MBA in Asigurari, elevii au nevoie de o diplomă de licență într-un domeniu legat, o AAP minim și un GMAT sau GRE scor.Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

3 Rezultate din Asigurare Filter

MBA - Asigurări și Managementul Riscurilor

Utica College Online
Online Part time 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Utica

MBA de credit online 30 este concepută pentru a fi relevantă în lumea afacerilor de astăzi. Obțineți abilități avansate cu curriculum orientat spre rezultate, responsabilități de leadership cu o organizație din lumea reală și instrumente de simulare a strategiei de piață pentru rezultate autentice de afaceri, toate la un preț foarte accesibil. Specializările includ Politica Cyber, Cybersecurity, Finanțe / Contabilitate, Managementul Sănătății, Managementul Asigurărilor și al Riscului și o opțiune generală care permite studenților să își construiască o specializare.

MBA în finanțe, risc și asigurări

Offenburg University
Online Online & Campus Combinate La zi 3 semestre Octombrie 2020 Germania Offenburg + 1 mai mult

Master of Business Administration (MBA) în finanțe, risc și asigurări este conceput pentru profesioniști care aspiră la o carieră de succes în domeniul finanțelor, gestionarea riscurilor și asigurarea de credit comercial.

Master of Business Administration: Managementul riscului

St. John's University Online
Online La zi Part time 18 - 36 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Queens + 1 mai mult

Programul de gestionare a riscurilor și de asigurare on-line de MBA de la St. John's Tobin College of Business examinează aspectele funcționale ale piețelor de risc și ale piețelor globale de asigurări.