MBASTUDIES.RO

Privește Programe MBA în Asistență medicală Cu jumătate de normă in Riyadh Arabia Saudită 2019

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Studenții care studiază în domeniul asistenței medicale sunt formatori care sunt lideri, manageri și profesioniști, concentrându-se asupra organizării, structurii și furnizării asistenței medicale. Există multe oportunități potențiale de angajare. Elevii au ocazia de a servi oamenii în toate segmentele societății ajutând la îmbunătățirea sănătății personale și publice.

Arabia Saudită, oficial cunoscut sub numele de Regatul Arabiei Saudite, este cel mai mare stat arab în Asia de Vest de suprafața de teren și a doua cea mai mare din lumea arabă. Arabia Saudită este servit de către compania aeriană Saudi Arabian Airlines național, adesea menționată dupa numele acestuia arabă Arabia.

Ca capitala Arabiei Saudite, Riyadh este inima regatului. Având o populație de peste 5 milioane de oameni, Riyadh are 15 de districte, având diferite uimitoare atractii reper arhitectural din lume. Secțiunea industrial este de partea de nord-est și est a orașului.

Solicită Informații Programe de MBA în Asistență medicală Cu jumătate de normă in Riyadh în Arabia Saudită 2019

2 Rezultate din Asistență medicală, Riyadh Filter

MBA în managementul sănătății

Westford University College
Campus Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online Africa de Sud Cape Town Kuweit Kuwait City Arabia Saudită Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Canada Toronto Dubai Canada Online Nigeria Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Iordania Amman + 27 mai mult

Acest curs este structurat într-o manieră în care cursantul va primi diploma dublă, Diploma postuniversitară avansată în managementul sănătății

MBA în managementul sănătății

Guglielmo Marconi University
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 10 - 12 luni Înscriere Deschisă Italia Rome Arabia Saudită Al Khobar Riyadh Jeddah Egipt Cairo Qatar Doha Kuweit Kuwait City Iordania Amman Bahrain Manama Liban Beirut Pakistan Islamabad Filipine Manila Sri Lanka Colombo Malaysia Kuala Lumpur Vietnam Hanoi Thailanda Bangkok Nepal Kathmandu Africa de Sud Cape Town Nigeria Abuja Angola Luanda Kenya Nairobi Ghana Accra Etiopia Addis Ababa Myanmar Naypyitaw Turcia Ankara + 49 mai mult

Câștigați un MBA la nivel internațional recunoscut în managementul sănătății de la Universitatea din Marconi pentru a vă accelera cariera în HealthCare și dezvoltați-vă într-un profesionist în domeniul sănătății, care înțelege cum să gestionați organizațiile nonprofit, profit și voluntar, în mod eficient și inovator .