MBASTUDIES.RO

Vizualizează Programe MBA în Asistenţă Medicală Cu jumătate de normă în Statele Unite ale New York Statele Unite ale Americii 2019

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

MBA Healthcare Management este organizat pentru a ghida elevii cu privire la planificarea, sincronizarea, de ghidare, iar supravegherea furnizarea de servicii de asistenta medicala. Gradul acoperă diferite subiecte, inclusiv de ingrijire birouri profesionale de sanatate, spitale si camine de asistenta medicala.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Solicită Informații Programe de MBA în Asistenţă Medicală Cu jumătate de normă în Statele Unite ale New York în Statele Unite ale Americii 2019

6 Rezultate din Asistenţă Medicală, New York Filter

Managementul strategic al sănătății

HOFSTRA UNIVERSITY
Online La zi Part time September 2019 Statele Unite ale Americii Hempstead

Concentrația strategică de management al asistenței medicale constă în cinci cursuri de concentrare majoră interdisciplinară, axate pe practicile actuale și strategiile avansate din industria medicală, care vă vor oferi avantajul competitiv de care aveți nevoie pentru a reuși în toate organizațiile din domeniul asistenței medicale.

MBA în managementul serviciilor de sănătate

HOFSTRA UNIVERSITY
Campus La zi Part time September 2019 Statele Unite ale Americii Hempstead

Programul MBA pregătește studenții pentru funcții de conducere în diferite tipuri de organizații. Programul se bazează pe competențele de bază de afaceri și de specializare funcțională pentru a oferi elevilor abilități de analiză de decizie și o perspectivă strategică a problemelor de afaceri.

MBA - Managementul sănătății

Utica College Online
Online Part time 2 anii May 2019 Statele Unite ale Americii Utica

MBA de credit online 30 este concepută pentru a fi relevantă în lumea afacerilor de astăzi. Obțineți abilități avansate cu curriculum orientat spre rezultate, responsabilități de leadership cu o organizație din lumea reală și instrumente de simulare a strategiei de piață pentru rezultate autentice de afaceri, toate la un preț foarte accesibil. Specializările includ Politica Cyber, Cybersecurity, Finanțe / Contabilitate, Managementul Sănătății, Managementul Asigurărilor și al Riscului și o opțiune generală care permite studenților să își construiască o specializare.

MBA in Health Management

Unicaf University (ZM)
Campus Online La zi Part time September 2019 Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cyprus Online + 28 mai mult

Master în sănătate publică

St. John's University Online
Online La zi Part time 2 - 5 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Queens + 1 mai mult

MPH online de la Universitatea St. John vă pregătește să devii un lider al sănătății comunității. Veți învăța să planificați, să implementați și să evaluați proiectele și intervențiile; să dobândească o experiență valoroasă în lumea reală cu facultatea de specialitate și munca pe teren; și absolvent gata să facă o diferență în comunitățile tale.

Mba - administrația medicală

College of Mount Saint Vincent
Campus Part time 2 anii June 2019 Statele Unite ale Americii Bronx

Programul de MBA al Colegiului echipează studenții cu abilități de leadership și cucerire a afacerilor pentru a servi atât sectoarele de profit, cât și cele non-profit. Programul oferă un mediu de învățare centrat pe elev în cadrul unui curriculum acreditat de Consiliul de Acreditare pentru Școli și programe de afaceri (ACBSP).