Programe MBA în Asistență Medicală Internațională

Compară 2 Programe MBA în Asistență Medicală Internațională

Asistență Medicală Internațională

Un MBA este o diplomă de master în administrarea afacerilor. Câștigul salarial o include luarea de cursuri generale de afaceri, cum ar fi finanțe, contabilitate, management, marketing, drept, tehnologia informației, și etică. Un MBA in International Healthcare pregătește studenții pentru o carieră în industria de îngrijire a sănătății.

Ce este un MBA in International Healthcare? Acest program se concentrează pe dezvoltarea managerilor de asistenta medicala antreprenoriale care sunt echipate cu expertiza și abilitățile avansate pentru a satisface cererea de un sector de asistenta medicala internationala. Elevii vor dezvolta o înțelegere largă de aspecte interculturale, precum și construi o rețea de profesioniști internaționali cu care acestea se pot dezvolta intr-o zi politicilor și sistemelor de sănătate la nivel mondial. Absolvenții vor putea să gestioneze, planifica și organiza îngrijire pentru persoanele fizice în vârstă, precum și afacere cu dezastre naturale, pandemiile, și de război.

Există multe beneficii pentru absolvenții de studii cu un MBA in International Healthcare.Studii lor le dă un avantaj competitiv la locul de muncă, și ei pot cere un salariu mai mare. Ei sunt foarte priceput în comunicarea si interactiunea cu profesionisti si publicul, și ei sunt capabili să ia decizii rapide în fața provocărilor.

Ca un grad internațional, elevii pot obține educația lor dintr-o mare varietate de scoli din intreaga lume. Costurile pot varia foarte mult de la o universitate la alta, de aceea este important să contactați școala direct pentru a afla cât de mult va costa pentru a câștiga de MBA dumneavoastră.

Un MBA pregătește studenții cu cunoștințe cheie de afaceri, aptitudini, precum și caracteristici care îi ajută să obțină cu ușurință locuri de muncă într-o gamă largă de cariere. Absolvenții pot găsi locuri de muncă în industriile farmaceutice, a tehnologiilor medicale, spitale, și în organizații de caritate și ajutor.

Există mai multe tipuri de programe de MBA pe care le puteți alege de la, inclusiv part-time, full-time, accelerat, și învățământ la distanță.Puteți începe cercetarea programul potrivit pentru nevoile dumneavoastra chiar acum prin accesarea baza noastră de date vasta. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

MBA De Management Internațional De Asistență Medicală

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Cu jumătate de normă 20 luni October 2017 Germania Frankfurt pe Main

MBA Școala de la Frankfurt în Management International Healthcare să satisfacă toți participanții din lanțul de furnizori,, contribuabilii, organismele de reglementare valoare de asistenta medicala, precum si furnizorii. [+]

Ca industria de asistență medicală devine mai internațional, managerii trebuie să aibă o educație la nivel mondial, orientată spre practică cuplat cu puternice abilități interculturale.

MBA în Management Internațional Healthcare este unic în abordarea sa de predare și practică, încercând să depășesc granițele naționale și moduri de gândire la nivel mondial. Programul de MBA în Management International Healthcare dezvoltă managerii de asistenta medicala antreprenoriale echipate cu abilități avansate și expertiză să stăpânească provocările într-un sector de asistență medicală globalizată.

Prin intermediul modulelor de locuit în anumite locații relevante la nivel mondial, membrii programului vor identifica cele mai bune practici, să dezvolte o înțelegere mai amplă a problemelor interculturale și de a construi o rețea internațională de profesioniști de conducere a dezbaterii în curs de dezvoltare sectorul asistenței medicale la nivel mondial.... [-]


Mba în Spital De Management, Clinici Si Birouri

Grupo Tiradentes
Campus Cu normă întreagă 418 ore March 2018 Brazilia Aracaju

Cadrele didactice cu experiență teoretică și practică în managementul sănătății și specificul său; Studii Cazuri de succes cu organizații mici, mijlocii și; Infrastructura compatibilă cu cerința standard a publicului nostru țintă; experiența practică și prezența unor specialiști invitați în unele module. [+]

Curs diferentiala Cadrele didactice cu experiență teoretică și practică în managementul sănătății și specificul său; Studii Cazuri de succes cu organizații mici, mijlocii și; Infrastructura compatibilă cu cerința standard a publicului nostru țintă; experiența practică și prezența unor specialiști invitați în unele module. OBIECTIVE Printre obiectivele principale ale MBA, putem evidenția: Pentru a furniza cunoștințele necesare în practicile de management, îndreptate spre planificarea, execuția și controlul activităților legate de instituțiile sanitare. Mai multă putere Elevii cu instrumente de management tehnice și de a stabili parametrii necesari pentru a aborda problemele unice pentru economie de sănătate și consecințele acesteia. o atenție specială direct la calitate, audit și acreditare în spitale, clinici si birouri. mod dinamic și inovator TARGET Acest curs se adresează profesioniștilor care îndeplinesc atribuții ce țin de managementul în instituțiile medicale, cum ar fi medici, asistente medicale, administratori, economiști și contabili care își desfășoară activitatea în spitale, clinici si / sau birouri. METODOLOGIE Cursul va fi dezvoltat prin diferite tehnici de predare / învățare, în scopul de a permite participarea activă studenților la construirea de cunoștințe. Profesorul furnizează materiale școală de monitorizare. Vor fi utilizate, în funcție de natura și caracterul adecvat al fiecărei discipline, diverse metode, cum ar fi studii de caz, jocuri și simulări, conferințe, cursuri, seminarii, studii, dirijate de grup de lucru, cursuri practice în laboratoare, dezbateri și schimburi experimente. [-]