Filter
MBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 4 Programe MBA în Audit

Un MBA este un Master of Business Administration grad. Se poate obține odată ce a fost realizată o diplomă de licență. Următorul pas al educației dvs. relevă potențialilor angajatori că ați obținut o înțelegere deplină a subiectului de studiu.

Ce este un MBA în audit? În lumea finanțelor, datele trebuie verificate corespunzător pentru a fi de încredere. Auditul este sistemul prin care informațiile sunt transmise unei terțe părți independente care verifică dacă concluziile care au fost trase au fost obținute în mod corespunzător. Ei verifică toate datele și apoi confirmă că toate procesele au fost respectate corespunzător pentru a obține rezultatele corecte. Actul de a avea datele dvs. auditat dă companiei și terților care fac afaceri cu compania unele încredere că toate declarațiile de sănătate financiară au fost bine verificate și corect.

Beneficiile obținerii unui MBA în audit pot depăși viața dvs. profesională și în viața dvs. personală. S-ar putea să aflați că ați dobândit abilități în domeniul informaticii, al gestionării banilor și al organizării.

Costul unui program ca acesta poate fluctua în funcție de școala pe care o alegeți, de regiunea în care se află și de cât de mult din program poate fi realizat online. Contactați direct instituția preferată pentru a afla mai multe.

Carierele în domeniul auditului sunt expansive și ajung dincolo de firmele tradiționale de contabilitate. În timp ce ați putea alege să mergeți pe acel traseu și să deveniți un contabil de personal care gestionează auditul cărților unei alte companii, este posibil să aveți și posibilitatea de a vă începe propria afacere și de a crește de la început. Alternativ, ați putea deveni un profesor, scriitor sau consultant, împărtășind cunoștințele dvs. cu alții. Există, de asemenea, opțiuni în activitatea guvernului: Mai multe ramuri ale guvernului se ocupă de auditul cărților întreprinderilor private.

În întreaga lume, școlile de toate dimensiunile oferă programe în domeniul auditului, atât online cât și în persoană. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
MBAAudit

4 Rezultate din Audit

University Of Professional Studies Accra

Master of Business Administration în audit intern este conceput pentru a satisface nevoile academice și profesionale la nivel înalt ale sectoarelor publice și private ale ... [+]

MBA în audit intern

Master of Business Administration în audit intern este conceput pentru a satisface nevoile academice și profesionale la nivel înalt ale sectoarelor publice și private ale economiei. Curriculumul pune un accent deosebit pe înțelegerea conceptelor și abordărilor privind auditul, investigațiile, serviciile de asigurare, serviciile de consultanță și dezvoltarea abilităților care se aplică conceptelor și abordărilor care stau la baza serviciilor profesionale.

Scopul programului este de a oferi absolvenților cunoștințe practice în domeniul auditului intern pentru a dezvolta, implementa, evalua și îmbunătăți controalele interne ale instituțiilor pentru a servi drept catalizator pentru verificări și balanțe pentru a maximiza valoarea firmelor. Programul va pregăti, de asemenea, absolvenți pentru certificarea profesională certificată internă (CIA) sau calificările sale afiliate.... [-]

Ghana Accra
Septembrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Professional Studies Accra

Acest program este conceput pentru a pregăti solicitanții de succes pentru a dezvolta o înțelegere și apreciere a valorilor procesului de audit și necesitatea de a mențin ... [+]

MBA în audit

Obiectivele programului:

Acest program este conceput pentru a pregăti solicitanții de succes pentru a dezvolta o înțelegere și apreciere a valorilor procesului de audit și necesitatea de a menține standarde etice în aplicarea practicilor de audit. Programul se concentrează pe cunoștințe și abilități pentru auditarea sistemelor și a operațiunilor.

Unicitatea programului constă în flexibilitatea și accentul său practic, fără a compromite cercetarea academică și rigurozitatea. Teatrele de conferințe de ultimă oră și facilitățile asociate cu materiale electronice de învățare pentru simularea situațiilor din viața reală și utilizarea instrumentelor de audit asistate de calculator și a altor programe de calculator sunt disponibile pentru a oferi studenților absolvenți un mediu exclusiv de învățare care să faciliteze avansarea hands- Pe experiență într-un cadru confortabil.... [-]

Ghana Accra
Septembrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grupo Tiradentes

Ore adecvate; profesori de renume și experți de pe piața locală; infrastructură compatibilă cu cerința standard a publicului nostru țintă; experiența practică și prezența ... [+]

Curs diferentiala

Ore adecvate; profesori de renume și experți de pe piața locală; infrastructură compatibilă cu cerința standard a publicului nostru țintă; experiența practică și prezența unor specialiști invitați în unele module.

OBIECTIVE

generale: permite participanților să utilizeze conceptele fundamentale și practice ale finanțe și contabilitate, oferind nivelul de cunoștințe necesar în scopul de a exercita activități de control și monitorizare a planurilor companiilor.

specifice:

să furnizeze instrumentele necesare cunoștințe și instrumente tehnice, astfel încât participanții să poată să gestioneze și să stabilească controale și monitorizare necesare pentru procesul de luare a deciziilor și de audit; permite participanților în dezvoltarea planificării financiare, companiile economice și fiscale; furniza cunoștințele necesare a finanțelor, care permit participanților să ia decizii pe baza situațiilor financiare și să participe activ la formularea strategiei, planificare, implementare și control, precum și cunoștințe în aplicarea standardelor de contabilitate și a procedurilor de audit; permite participanților la structurarea informațiilor și să ofere condiții pentru dezvoltarea capacității de reflecție, analiză și sinteză; să promoveze colaborarea și integrarea între participanți. TARGET ... [-]
Brazilia Aracaju
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
407 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise

Managerul de audit sau de management este puterea propusă pentru a gestiona mai bine riscurile și a consolida eficiența companiei. Pe lângă activitățile sale principale, ... [+]

Audit și control intern: tranzacții esențiale

Managerul de audit sau de management este puterea propusă pentru a gestiona mai bine riscurile și a consolida eficiența companiei.

Pe lângă activitățile sale principale , funcțiile inter-funcționale și manageriale sunt : inteligența profesională, instruirea operațională, monitorizarea calității etc.

obiectiveConduceți tehnicile de audit și contabilitate, precum și instrumentele .Gestionați performanța companiei de la buget la recomandări către conducerea superioară .Maparea și măsurarea riscurilor pentru îmbunătățirea managementului companieiProgramul Anului I - MBA 1 - Finanțe corporativeAbilități de afaceriMediul de afaceri: IFRS, Impozitarea, Piețele financiareContabilitateEvaluare: analiza financiară, evaluarea planului de afaceri, capitalul privatuneltecompetențe transversaleFundamentele managementului: Finanțe: KPI, HRÎnvățarea prin jocuri de afaceriDezvoltare profesionalăProgramul de 2 ani - Controlul Auditului și al Managementului... [-]
Franţa Paris
Octombrie 2019
Limba franceza
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză