MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Audit în Brazilia 2020

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Luând cursuri în audit pot pregăti studenții pentru a fi capabili să citească și să analizeze înregistrările financiare ale unei companii sau organizații. Impreuna cu matematica, elevii pot studia impozitare, principii de audit, contabilitate, economie și raportare financiară.

În Brazilia, există trei tipuri de grade: Bachelors - durează între patru și șase ani pentru a finaliza și elevii pot lucra ca profesori, după terminarea patru ani de cercetare. Masters - are unul sau doi ani pentru a realiza, doctorat / Doctorat - cel mai înalt grad puteți studia și durează trei-patru ani pentru a atinge. Aceste trei grade corespund vag pentru cele trei cicluri ale Procesului de la Bologna - sistemul european de învățământ superior. Acest lucru înseamnă că, dacă ați obținut o diplomă de licență la o universitate europeană, ar trebui să fie calificat pentru a obține un master în Brazilia.

Programe MBA de Top în Audit în Brazilia 2020

1 Rezultate din Audit, Brazilia Filter

Mba în domeniul finanțelor corporative, de audit și de control

Grupo Tiradentes
MBA
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
407 ore
Portuguese
Campus

Ore adecvate; profesori de renume și experți de pe piața locală; infrastructură compatibilă cu cerința standard a publicului nostru țintă; experiența practică și prezența unor ...

Citeste mai mult